فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان ادامه داد: باید به خود ببالیم که دین ما یک دین پویا، زنده و سیاسی است.
سردار مجیدی با بیان اینکه شهید سعید اسلامیان به عنوان شهید شاخص سال ۹۸معرفی شده است، ابراز داشت: شهید اسلامیان جزء نادر فرماندهانی بود که عالمانه و شجاعانه کار میکرد و در درگیری با گروهک منافقین به شهادت رسید.
او با بیان اینکه سهمی از صالحین برای حوزه علمیه جذب شده است، ادامه داد: اگر ما بتوانیم روی حلقه های صالحین توجه کنیم و زمینه و بستر برای جذب روحانیون در حوزه فراهم کنیم موثر خواهد بود.
سردار مجیدی با اشاره به اینکه طرحی به نام اعتلای بسیج و طرح شهید بهنام محمدی در مدارس هدف وجود دارد که پایه این طرح اگر بخواهد مطرح شود این است که از مربیان خوب استفاده کنیم، گفت: لازمه اجرای این طرح جذب نیرو و مربی خوب است و در غیر این صورت طرح زمین میماند.
او افزود: مقام معظم رهبری در دو سه سال گذشته کلید واژهای را مطرح میکند که نگاه فرامنطقهای و جهانی داشته و تمدن نوین اسلامی را نام میبرند و در آینده نزدیک این اتفاق خواهد افتاد و در هیچ کشور دیگری ما زمینه برای آن رسالت بزرگ پیدا نمیکنیم.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با بیان اینکه باید این دوره را با نگاه بازتری بنگریم، یادآور شد: باید آن قدم بزرگ را برداریم و فرمایش رهبری را گوش دهیم تا به نظام نوین جهان اسلام که هنوز با آن فاصله داریم، برسیم.
سردار مجیدی با اشاره به اینکه این کار بسیار اهمیت دارد، گفت: روزی حضرت مهدی (عج) ظهور خواهد کرد و جامعه باید آمادگی لازم را داشته باشد و برای اینکه این اتفاق بیفتد مسئولیت ما سنگینتر است که خود را آماده کنیم.
او در پایان بیان کرد: وقتی خود را اصلاح کردیم حتما آن قدم بزرگ را برداشتیم که میخواهیم نیروی تراز انقلاب و بر اساس بیانات رهبری جوان مؤمن و انقلابی پای کار تربیت کنیم.
انتهای پیام/ب