وی در بخش دیگر این پیام آورده است: تشکلهای صنعتی و معدنی بدلیل سهم بالای بنگاههای کوچک و متوسط در اقتصاد ایران از نقش بی بدیلی برخوردارند و میتوانند حلقه واسط بین بنگاهها و دولت باشند.
بیشتر بخوانید:بانک ها مکملی قوی برای تحقق رونق تولید در کشور
زرندی گفت: تشکلها بواسطه احاطه و اشراف در رشته فعالیتهای متعدد در اقتصاد کشور، نقش اصلی را در رشد و پیشرفت اقتصادی برعهده دارند.
رئیس کمیسیون نظارت بر تشکلهای صنعتی و معدنی در پیام خود تصریح کرد: تجربه جهانی نیز نشان میدهد که برنامههای توسعه پایدار، از طریق برنامههایی اثر بخش خواهد بود که نیازهای ملی را از طریق مشارکتهای مردمی پاسخ دهد و یکی از عوامل مهم موثر بر ارتقا بهره وری و گسترش مشارکتهای مردمی در فعالیتهای اقتصادی در قالب تشکلهای منسجم میسر خواهد شد.
زرندی اضافه کرد: ضرورت تشکل گرایی خصوصا در بخش اقتصادی کشور، اجتناب ناپذیر است و در وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر این باوریم که میتوان امور مهمی را به آنان واگذار کرد و در سال جاری این اتفاق روی خواهد داد.
معاون طرح و برنامه رئیس کمیسیون نظارت بر تشکلهای صنعتی و معدنی بیان کرد: بلوغ تشکلها و رفع آسیبها و نواقص کارکردی آنها، موضوع مهمی است که باید به آن توجه شود و از طرفی ارتقای جایگاه تشکلها در ساختار اقتصادی کشور میبایست در سر لوحه برنامهها و اقدامات دولت و دستگاههای دولتی قرار گیرد تا تشکلها به موقعیت واقعی و حقیقی خود ارتقاء یابد.
انتهای پیام/