او افزود: تردد کشتیهای لاینر بصورت منظم بین بنادر کشور هندوستان و بندر چابهار و همچنین ترانزیت این کالاها به کشور افغانستان موجب رونق بیش از پیش محور شرق کشور و استان سیستان و بلوچستان شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در ۴ ماهه نخست امسال آمار کل تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در مجموع ۳۷ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است اظهار کرد: طی این مدت بندر چابهار روند رو به رشدی را نسبت به دوره قبل سپری کرده است.
آقایی با اشاره به رشد ۲ برابری صادرات غیرنفتی از بندر چابهار در ۴ ماهه نخست سال جاری، گفت: خوشبختانه در صادرات کالاهای غیرنفتی تا پایان تیرماه ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی بوده ایم.
او ادامه داد: همچنین بندر چابهار در عملیات تخلیه و بارگیری به صورت کاپوتاژ نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ۱۰۰ درصد افزایش بهرهمند شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در خصوص تخلیه و بارگیری مواد نفتی عنوان کرد: در عملیات تخلیه مواد نفتی که به صورت کاپوتاژ صورت میگیرد نیز رشد بیش از ۱۰۱ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد بوده ایم.
آقایی افزود: برآیندها حکایت از آیندهای روشن و پربار در بندر چابهار است که امیدواریم با استفاده از تمامی ظرفیتهای بزرگترین بندر اقیانوسی کشور شاهد رونق و توسعه فزاینده اقتصاد دریامحور کشور باشیم.
انتهای پیام/ع