او، تغییر زمان برگزاری این جشنواره را تصمیمی درست خواند و توضیح داد: تغییر زمان برگزاری جشنواره میتواند ظرفیتی دوچندان برای رونق شهرستان باشد چرا که زمینه برای استفاده از ظرفیتهای گردشگری و معرفی آنها را مهیا میکند.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار خرمشهر با تائید صحبتهای دبیر بیست و دومین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر مبنی بر لزوم ایجاد اشتیاق در مردم برای مشارکت در این جشنواره،گفت: باید طوری برنامهریزی شود که در ورودی و خروجیهای شهرستان لوگو جشنواره مشهود باشد.
زابلی با بیان اینکه حدود سه ماه تا برگزاری جشنواره فتح خرمشهر باقی است و ارگانها میتوانند از این فرصت برای مشارکت هرچه بیشتر برای برگزاری باشکوه جشنواره استفاده کنند، افزود: از این نکته نیز نباید غافل شد که در این مدت خرمشهر میزبان رویدادهای ملی مهم دیگری همچون اربعین است که توان و انرژی بسیاری از شهرستان را به خود اختصاص میدهد.
همایون قنواتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند نیز در این نشست به تشریح علل تغییر زمان برگزاری جشنواره فتح خرمشهر از خرداد به آبان ماه پرداخت و گفت: گرمی هوا یکی از مواردی است که در سالهای گذشته مانع استفاده حداکثری از جشنواره بوده است.
اوافزود: گرما هوا باعث شده بود مردم در برخی ساعات به سالنها مراجعه نکنند همینطور اجرای تئاترهای خیابانی به خاطر گرما شبهنگام و در محلهای بهدوراز تردد مردم تعیین میشد که در کاهش استقبال مؤثر بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند با تأکید بر اینکه برگزاری جشنوارههای فرهنگی هنری عاملی در رونق شهرهای برگزارکننده در تمام جهان است، افزود: در منطقه آزاد اروند نیز نیاز است که فرهنگ بخش اعظم زندگی مردم را در برگیرد و امیدواریم که برگزاری جشنوارههایی همچون جشنواره ملی تئاتر فتح زمینه تغییر رویکرد فرهنگی را فراهم کند و به تغییر زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم منطقه نیز منجر شود.
پرداخت نشدن حقالزحمه عوامل بومی برگزارکننده دوره بیست و یکم جشنواره فتح خرمشهر که آنها علت آن را مشارکت نکردن مرکز هنرهای نمایشی در تأمین هزینههای برگزاری جشنواره اعلام کردند، همینطور مشارکت نداشتن نمایندهای از هنرمندان منطقه در جلسات تصمیم سازی در سطح کشور ازجمله نکاتی بود که از سوی هنرمندان حاضر در جلسه مطرح شد.
انتهای پیام/ د