او با اشاره به افزایش سفرها از سیستان و بلوچستان به یزد با هدف درمان و پزشکی و همچنین تعدد مسافران یزدی در سیستان و بلوچستان با هدف گردشگری افزود: در خطوط حمل و نقل ریلی تنها ۳۰ صندلی در روز در اختیار مسافران قرار داده شده است، که اگر تعداد مسافران در روز بیشتر از این تعداد باشد مسافران مجبور به خرید بلیطی گرانتر از سفر تهران به زاهدان و به عکس هستند.
رجایی فرد با بیان اینکه در این مسیر خط هوایی مستقیم وجود ندارد اظهارداشت: در گذشته ارتباط هوایی مستقیم بین دو استان از طریق هواپیمای تفتان صورت میگرفت، که اکنون به دلیل زمین گیر شدن و کمبود قطعه هواپیما، ناوگان تفتان از دسترس خارج شده است.
نایب رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات هواپیمایی و مسافرتی استان یزد افزود: با اضافه کردن یک رام قطار در این مسیر و همچنین برقراری مسیرهوایی مستقیم میتوان توسعه گردشگری فرهنگی و سلامت را در این منطقه افزایش داد و باعث شناخت هر چه بیشتر مردم دو استان با یکدیگر و همچنین جاذبههای گردشگری آنها شد.
رجایی فرد در ادامه گفت: میتوان با بحثهایی نظیر خواهر خواندگی بین شهرستانهای این دو استان با توجه به وضعیت جغرافیایی و سکونتی به توسعه پایدار گردشگری در این منطقه کمک کرد.
انتهای پیام/ غ