مدیرکل دامپزشکی کردستان اظهار داشت: جگر دام سبک و سنگین میتواند کانون بسیاری از بیماریها باشد بنابراین به همشهریان توصیه میشود از خوردن جگر در صورت امکان خودداری کنند و گوشت ذبح را هم ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگه داشته و سپس مصرف کنند.
مجتبی ورمقانی با بیان اینکه ۶۶ اکیپ سیار وثابت دامپزشکی بر ذبح شرعی و بهداشتی دام در روز عید قربان در استان نظارت میکنند، اضافه کرد: ۳۹ اکیپ سیارو ۲۷ اکیپ ثابت و نیروی مرتبط با دامپزشکی بر ذبح دامهای قربانی در روز عید قربان نظارت میکنند.
وی یادآور شد: در این طرح ۹ ناظر ذبح شرعی در ۶ کشتارگاه حضور دارند و همچنین ۳۴ دکتر دامپزشک، ۴۷ بازرس بهداشتی گوشت از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۱۳ عصر در اجرای این طرح فعالیت دارند.
مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: به منظور حفظ سلامت مردم، ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماریهای خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت برنامه ریزی و مکاتبات لازم انجام شده تا نظارت بر ذبح دامهای نذری به بهترین شکل انجام شود.
انتهای پیام/ت