او افزود: استفاده از گوشت بهداشتی و مطمئن از جمله مهمترین مواردی است که باید در تهیه نذورات مورد توجه قرار گیرد و شهروندان باید دقت کافی را در تهیه گوشت دام و طیور مورد استفاده لحاظ کنند.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مردم نباید از گوشت گرم تازه ذبح شده استفاده کنند و باید ۲۴ ساعت پیش از مصرف برای جلوگیری از انتقال بیماریهای خطرناکی مانند تب کریمه کونگو در یخچال نگهداری کنند.
او نبود نگهداری پوست دام ذبح شده، ذبح بهداشتی دام در کشتارگاهها و خودداری از ریختن خون و آلایش دامهای قربانی در پیاده روهای شهرها را از جمله راههای جلوگیری از انتقال بیماریها و حفظ سلامت افراد در روز عید قربان عنوان کرد.
پاکزاد افزود: سامانه دریافت شکایات بهداشتی به شماره ۱۹۰ به صورت تمام وقت آماده رسیدگی به شکایات مردمی است.
انتهای پیام/ع