سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نمکی مطرح کرد؛

ممنوعیت واردات ۱۲۰ قلم داروی خارجی مشابه داخلی/ جوسازی ذینفعان واردات علیه کیفیت داروی ایرانی

وزیر بهداشت گفت: جلوی واردات ۱۲۰ محصول مشابه نمونه داخلی را گرفتیم و به دنبال کاهش مواد اولیه دارویی هستیم.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی وزیر بهداشت در  نخستین گردهمایی پیشگامان اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه سلامت که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، علی وحدت رئیس ‏صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در محل صندوق نوآوری و ‏شکوفایی برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سیاست ما در وزارت بهداشت حمایت حداکثری از شرکت‌های تولید کننده داخلی به خصوص شرکت های دانش بنیان است، حتی ما تلاش می کنیم که شرایط فروش محصولات این شرکت‌ها به بازار را فراهم کنیم.

تولیدکنندگان داخلی باید از مرزهای کشور عبور کنند

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم با روش که پیش گرفته‌ایم شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این شرکت‌ها در سال‌های آتی باشیم: تولیدکنندگان داخلی هم باید استانداردهای تولید خود را به حدی برسانند که از مرزهای داخل کشور عبور و به توزیع در سطح بین المللی فکر کنند، این افزایش تیراژ فروش باعث خواهد شد تا هزینه های تمام شده کاهش پیدا کند و در نتیجه بتوانند به رقابت جدی با شرکت‌های خارجی بپردازند.

نمکی گفت: با توجه به سرعتی که در رشد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان شاهد هستیم، تا دو سال آینده شاهد موفقیت این شرکت‌ها در تولید مواد اولیه و در تولید محصولات نهایی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه جلوی واردات ۱۲۰ دارو مشابه داخلی  را گرفته‌ایم، تصریح کرد: آنچه که در تهیه مواد اولیه برای تولید کنندگان ما اهمیت بیشتری پیدا کرده، افزایش قیمت مواد اولیه دارویی است که به عنوان پیش ساز در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد و باید آن را از پتروشیمی ها تهیه کنند؛ قیمت‌ها در حال اصلاح است تا در قیمت تمام شده دارو زیان نبینند.

نمکی کیفیت پایین داروها را به شدت رد کرد و گفت: بنده چه امروز که به عنوان وزیر بهداشت در خدمت مردم کشورمان هستند و چه در گذشته که در بخش های مختلف نظام سلامت ارائه خدمت می‌کردم، از داروهای خارجی استفاده نکردم، مگر یک دارو برای مادرم که نمونه داخلی آن وجود ندارد، بنابراین می توانید اطمینان داشته باشید که داروهای داخلی تولید شده از کیفیت و استاندارد مطلوبی برخوردار هستند  و بسیاری از آنها به کشورهای همسایه صادر می شود، برخی ذینفعان واردات دارو علیه کیفیت داروی ایرانی جوسازی‌ می‌کنند.

ورود شرکت های دانش بنیان به گردشگری سلامت

وی درباره گردشگری سلامت و حضور شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه بیان کرد: پیش از این شاید آن چنان که باید به موضوع گردشگری سلامت پرداخته نشده بود و شرکت‌های دانش‌بنیان هم علاقه چندانی به حضور در این عرصه نشان نداده بودند اما با توجه به ورود چند شرکت به این حوزه در چند مدت اخیر اقدام به امضاء آیین‌نامه مشترکی با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کردیم تا گرشگری سلامت دچار سردرگمی نشود و آبروی نظام سلامت را در این حوزه حفظ کنیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۲۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
اقای نمکی، بخدا واروی ایرانی ب بدنم نمیسازه. وقتی بیشتر دارو های ایرانی رو میخورم بدنم کهیر میزنه ک هیچ، بیماریمپ خوب نمیشه.
اول فکری ب حال داروی داخلی کنین تا گچ تولید نکنن بعد واردات رو ممنوع کنین
شس
۰۸:۱۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
من خودم نسخه پیچ داروخانه هستم دارو را امتحان کردیم ایرانیش دزش باید 500 باشه 100 دز خالص بیشتر توش نیست ولی دارو خارجی کاملا خالصه و دز واقعیشو داره دارو هم آموکسی سیلین 500بود که کلا 100 واحدش حقیقی بود 400واحدش ناخالص بودیعنی وقتی شما یک ورق آموکسی میخورید که میشه 10 عدد در واقع دارید دو عدد قرص واقعی رو میخورید اکثر داروها همینهکه گفتم داروهای فشار و قند خون همدقیقا همین رویه رو دارن
ناشناس
۰۷:۲۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
آقا داروی خارجی واقعا باکیفیت تره. هرکی استفاده کرده اینو تأیید میکنه.
ناشناس
۰۱:۳۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
بله هر مدیری آمده غیر از حمایت تولید داخلی حرفی نزده...
توکل برخدا انشالله حرفتون و عمل تون صادقانه باشه.
ناشناس
۰۱:۱۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
چقدر من داد زدم اینجا اونجا همه جا که بسیاری از واردات دارویی بی مورد و زاده سواگری سوادگران و ذهن مریض برخی افراد است نه کیفیت پایین داروهای داخلی
ناشناس
۰۰:۲۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
یکی از آشناها عمل بازقلب انجام داده دکتر داروی خارجی بهش داده چند روزه گیر نمیاد
ناشناس
۲۲:۵۳ ۱۹ مرداد ۱۳۹۸
داروخانه های تحت قرار داد با بیمه دی که مسئول فراهم کردن هزینه درمانی جانبازان و خانواده شهدا هست از ارائه خدمات به این خانواده های معزز داره شانه خالی میکنه هم چنین بیمارستان های تحت پوشش بیمه دی در شهرستان ها داره نزدیک به صفر میشه .
ناشناس
۲۲:۵۲ ۱۹ مرداد ۱۳۹۸
اقای نمکی در اسلام همه برابند ایا یک داروی کمیاب برای یک وزیر هم نیاز داشته باشد با یک فرد عادی فرق نمیکند وزرا هم از این داروخانه به ان داروخانه یا ناصر خسرو میروند لطفا جواب دهید
ناشناس
۲۱:۴۲ ۱۹ مرداد ۱۳۹۸
بعضی بدن ها به بعضی داروها عادت دارد و ممکن است نوع ایرانی اش به بدن نسازد و واکنش نشان دهد...
بیداد
۲۰:۴۰ ۱۹ مرداد ۱۳۹۸
ذینفعان، یعنی آقازاده‌ها!!