او با بیان اینکه وجود یک کارفرمای خوب بر سلامت روان کارمندان تأثیر مستقیم دارد، افزود: رفتار مناسب کارفرما، سرعت و نتیجه کار کارمندان را افزایش میدهد.
این روانشناس گفت: یک کارفرمای خوب به کارمندان خود اختیار میدهد و به آنها در انجام امور اعتماد دارد و در تمام مسائل جزیی و کوچک دخالت نمیکند، چراکه از اداره امور بزرگتر باز میماند، اما از دور آنها را مدیریت میکند.
زین الدینی ادامه داد: یک کارفرمای خوب، در زمانی مناسب از فعالیتهای کارمندان خود قدردانی میکند و این رفتار او این حس را در کارمندان القا میکند که تلاشهای بی وقفه آنها مورد توجه قرار میگیرد و در آنان انگیزه بیشتری ایجاد میکند.
او با اشاره به اهمیت خوش خلقی و خوشرویی کارفرمایان افزود: این ویژگی باعث کاهش استرس و خستگی کارمندان میشود و در چنین جوی مسائل راحتتر حل خواهد شد و افراد احساس امنیت روانی بیشتری دارند.
زینالدینی اضافه کرد: یک کارفرمای خوب مسئولیت اشتباهاتش را میپذیرد و آنها را به گردن فرد دیگری نمیاندازد و زمانیکه مشکلی در محیط کار پیش میآید، به دنبال مقصر نیست، بلکه میخواهد موضوع پیش آمده را حل کند و تجارب حاصل از چالشهای به وجود آمده را به کارکنانش آموزش دهد، بدین ترتیب کارمندان احساس امنیت بیشتری میکنند و نگرانی کمتری از توبیخشدن خواهند داشت.
این روانشناس تصریح کرد: یک کارفرمای خوب با کارکنانش ارتباط خوبی برقرار میکند و از مهارت همدلی کردن و گوش دادن فعال در روابطش بهخوبی استفاده میکند، زیرا اگر او بتواند به نظرات، ایدهها و مشکلات کارکنانش فعالانه گوش دهد و همدلی لازم را با آنها داشته باشد و اقدامات لازم را در رابطه با آنها انجام دهد، آنگاه میتواند باعث پیشرفت و بهبود کار شود.
بیشتر بخوانید: راهکارهای مناسب برای غلبه بر نگرانی
او افزود: کارفرمای خوب به سلامت روان کارمندان خود کمک قابل توجهی خواهد کرد، زیرا آنها احساس میکنند که کارفرمایشان فردی بیتفاوت نیست و آنها را میتواند بهخوبی درک کند.
زین الدینی با بیان اینکه یک کارفرمای خوب انعطافپذیر است و فقط به پیشبرد اهداف کاری خود نمیاندیشد، گفت: او معتقد است که باید به زندگی شخصی کارکنانش احترام بگذارد و این حق را برایشان قائل است که آنها هم زمان کافی را به زندگی شخصی خودشان اختصاص دهند و بین کار و زندگی بتوانند تعادل ایجاد کنند.
این روانشناس اضافه کرد: همچنین شرایط خاص مانند بیماری و مرگ عزیزان آنها را نیز درک میکند و همدلی لازم را با شرایط آنها دارد و اقدامات لازم در جهت کاهش مشکلات کارکنانش را انجام میدهد.
زینالدینی تصریح کرد: بر اساس پژوهشهای انجام شده، رفتار کارفرمایان تأثیر مهمی بر سلامت روان کارکنان دارد و استرس شغلی را به میزان قابل توجهی میتواند کاهش دهد.
انتهای پیام/