او افزود:۷۰٪ دامهای بارگیری شده دارای مجوز دامپزشکی از میدان دام گنبدکاووس به استان تهران و ۳۰٪ به سایر استانها صادر میشود.
دکتر نادر گوکلانی رئیس دامپزشکی گنبدکاووس هم گفت:۴ تیم دامپزشکی با استقرار در میدان دام بر سلامت دامها نظارت دارند و به شهروندان توصیه کرد پس از ذبح دام ۲۴ ساعت گوشت را در دمای ۴تا ۶ درجه یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
رئیس دامپزشکی گنبدکاووس از شهروندان خواست:در صورت مشاهده موارد مشکوک پس از ذبح دام با شماره ۳۳۳۸۲۴۵۱ تماس گرفته تا تیمهای دامپزشکی بصورت رایگان به محل مراجعه و پس از معاینه و اطمینان از سلامت گوشت مصرف کنند.
انتهای پیام/ف