سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشیدیان خبر داد؛

ساختار بهداشتی فرآیند ذبح و قربانی در سال‌های اخیر

رئیس سازمان حج و زیارت درباره ساختار بهداشتی فرآیند ذبح و قربانی در سال‌های اخیر توضیحاتی داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت در همایش دست اندرکاران اجرایی طرح قربانی در مکه مکرمه با بیان اینکه حج یک عبادت ترکیبی و ذبح بخشی از این عبادت است و در بیان اهمیت کار ذابحین گفت: همین بس که حاجی اگر قربانی نکند، حاجی نخواهد شد.

او با بیان اینکه همه ما آماده خدمت به ضیوف الرحمن هستیم، افزود: ساختار بهداشتی و تخصصی کنونی ذبح و قربانی در این ایام به مدد پیگیری‌هایی است که جمهوری اسلامی ایران انجام داده و با برنامه‌ریزی بانک توسعه اسلامی این ساختار فعلی شکل گرفته و از سویی این امر از این جهت که گوشت قربانی امروزه هدر نمی‌رود هم خود نکته مثبت و مناسبی است.

رئیس سازمان حج و زیارت با تأکید بر اینکه امروز کار حجاج ما در این رابطه خیلی راحت شده است، گفت: ذابحین از استان‌های مختلف کشور انتخاب شده‌اند که به نمایندگی از ضیوف الرحمن کار ذبح را انجام خواهند داد.

رشیدیان تصریح کرد: ذابحین رهروان ابراهیم خلیل الله هستند و ادامه دهندگان خط حضرت ابراهیم خلیل الرحمان که عمل واجبی را به نیابت از زائران انجام می‌دهند و در واقع با خدا معامله می‌کنند، اما به طور قطع اجر و پاداش آن‌ها نزد خداوند محفوظ است.

او افزود: یکی از دغدغه‌های جدی امسال ما گران شدن حج مردم با توجه به برابری نرخ ارز بود که به تبع آن وجه مربوط به قربانی هم افزایش می‌یافت که با تلاش‌هایی که انجام شد با کمک گرفتن از دولت و همراهی رئیس جمهور مساعدت‌های لازم در تعدیل این نرخ‌ها انجام پذیرفت.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: برای رعایت ملاحظات شرعی و فقهی در زمینه ذبح و قربانی نیز از روحانیون کمک گرفته شده و در این رابطه دقت آنان در ذبح به نیابت از زائران بسیار مهم خواهد بود، زیرا در واقع هر یک از حجاج در این کار به آنان وکالت داده اند و در حکم وکیل حجاج هستند و از این رو کارشان بسیار با ارزش است.

رشیدیان تصریح کرد: در این راستا به یاد خدا بودن و نام خدا را بر زبان آوردن و ذبح کردن به نام حاجی بسیار مهم است و در واقع تا ذابحین ذبح را انجام ندهند، زائران نمی‌توانند مرحله بعد که حلق و تقصیر است را انجام داده و از احرام خارج شوند.

او ابراز امیدواری کرد: عمل ذبح با اهمیتی که در صحت و درستی انجام آن است، با دقت به درستی انجام گیرد.

رئیس سازمان حج و زیارت در نهایت از همکاری ذابحین در امور راهنمایی حجاج و نقل آنان در طول این مدت تشکر کرد و گفت به طور قطع کمک شما از ذهن زائران دور نیست، ضمن آن که اجر و پاداش این عمل خیر نزد خداوند متعال محفوظ خواهد بود.

انتهای پیام/

توضیحات حج و زیارت درباره ساختار فرآیند ذبح و قربانی برای عید قربان

برچسب ها: حج و زیارت ، حج 98
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.