سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون نظارت بر کالا‌های مصرفی سازمان حمایت مطرح کرد؛

تکذیب خبر افزایش ۴۰ درصدی قیمت رب گوجه فرنگی

موسوی گفت: خبر افزایش ۴۰ درصدی قیمت رب گوجه فرنگی صحت ندارد و تکذیب می‌شود.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدداود موسوی معاون نظارت بر کالا‌های مصرفی و شبکه‌های توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، با تکذیب خبر افزایش ۴۰ درصدی قیمت رب گوجه فرنگی گفت: هرچند در حال حاضر رب گوجه فرنگی از اقلام مشمول اولویت اول قیمت گذاری تثبیتی و تکلیفی نیست و واحد‌های تولیدی ذیربط می‌بایست بر اساس ضوابط عمومی قیمت گذاری مصوب هیئت تعیین و تثبیت قیمت‌ها نسبت به تعیین قیمت کالای خود اقدام کنند، ولی به دلیل کاهش قیمت گوجه فرنگی و سهم بالای آن در قیمت رب، هماهنگی لازم با واحد‌های تولیدی و انجمن ذیربط به منظور تعدیل قیمت از طریق این سازمان صورت گرفته است.

سیدداود موسوی در عین حال افزود: بر اساس هماهنگی به عمل آمده مقرر شد تاثیر کاهش قیمت گوجه فرنگی با توجه به سهم قابل توجه آن در تولید رب، اعمال و کلیه واحد‌ها نسبت به تعدیل قیمت اقدام کنند و به همین منظور حداکثر قیمت مصرف کننده قابل قبول برای درج بر روی محصولات به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.


بیشتر بخوانید: ظرفیت مناسب ذخایر نهاده‌های دامی در کشور/توقف کشتی‌های ایرانی تاثیری بر بازار نهاده‌ها نداشت


این مقام مسئول تاکید کرد: نه تنها قیمت رب افزایش نیافته بلکه شاهد کاهش قیمت آن نیز خواهیم بود و همانطور که پیش از این نیز اعلام شد شفافیت در قیمت کالا‌ها و دسترسی آسان مصرف کنندگان به قیمت‌های موجود در بازار و قیمت‌های مصوب ازجمله اهداف و راه اندازی سامانه اطلاع رسانی قیمت کالا و خدمات می‌باشد.

موسوی متذکر شد: با توجه به اینکه سامانه مذکور در شروع فعالیت است و بر اساس شرایط و قواعد عادی بازار و ضرورت وجود کالا، برخی اقلام پیش از این تولید و با قیمت‌های قبل در بازار موجود می‌باشند و اطلاعات مندرج در سامانه ۱۲۴، قیمت فعلی کالا در سطح کشور می‌باشد و نه قیمت درج شده بر روی محصول؛ لذا برداشتی مبتنی بر عدم کارکرد مطلوب این سامانه صحیح نیست و ضرورت اصلاح قیمت‌ها توسط واحد‌های تولیدی، در خصوص کلیه محصولات با توجه به تغییرات قیمت مواد اولیه یا سایر عوامل موثر بر بهای تمام شده بر اساس اطلاعات قیمتی منتشره حاکی از کارکرد مطلوب این سامانه می‌باشد.

معاون نظارت بر کالا‌های مصرفی و شبکه‌های توزیعی و اقتصادی سازمان تصریح کرد: هر چند هدف غایی طراحی واجرای سامانه مورد نظر تسهیل اطلاع رسانی بموقع و دقیق از قیمت کالا‌ها برای استفاده عموم شهروندان می‌باشد و حساسیت و دقّت مخاطبان در شروع راه اندازی سامانه قابل ستایش می‌باشد، ولی روش اطلاع رسانی و تحلیل موضوع دارای اشکال است که انتظار می‌رود خبرنگاران محترم و اصحاب رسانه قبل از انتشار اینگونه اخبار با متولیان امر مذاکره و دلایل مغایرت را احصا و با کسب اطلاعات از منابع خبری موثق اطلاع رسانی دقیق را مد نظر قرار دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
عبدالهی
۲۲:۳۳ ۲۱ مهر ۱۳۹۸
رب مصرفی خود را درخانه تولید کنیم
سلام ، کسانی که به بهانه تحریم و گرانی نرخ ارز و قیمت مواد اولیه، قیمت قوت و غذای مردم را به شدت بالا می برند و حتی بعد از پایین آمدن نرخ ارز و مواد اولیه حاضر به کاهش قیمت کالای خود نیستند، در حقیقت از خون مردم ارتزاق می کنند و نارضایتی و نفرین مردم را نصیب خود می کنند.
و اما چاره مقابله با قیمت گران رب، تولید این محصول در خانه است. ما و خیلی از بستگان و دوستانمان گوجه فرنگی را به قیمت کیلویی هزارتومان خریده و با مراجعه به یکی از مغازه داران آب آنرا با دستگاه گرفته و به سهولت در منزل پختیم و از هر 5 کیلو گوجه یک کیلو رب طبیعی سالم(برای مصرف یکسال) تهیه کردیم و در اصل قیمت یک کیلو رب 5هزارتومان تمام شد و از سوی دیگر ، کشاورز هم سود خود را برد چراکه کارخانه ها گوجه را از کشاورز کیلویی 500 تومان می خرند و انواع و اقسام مواد افزودنی غیر طبیعی را به آن اضافه می کنند. برای سالم ماندن رب خانگی کافی است آنرا داخل یه دبه کوچک ریخته و روی آن یک لایه نازک روغن بریزیم و درب آن را محکم ببندیم.
ناشناس
۲۲:۰۵ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
الان یک کیلو رب گوجه ۱۸۰۰۰تومان
چرا جلو صادرات گوجه و رب گوجه رو نمی گیرید تا قیمت ها بیاد پایین .
مصرف کننده نابود شد