وی ادامه داد: آییننامههایی برای حضور و آموزش دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاهها مورد توجه قرار گرفته است و با دانشجویان بهگونهای برخورد میشود که حضورشان در دانشگاهها عزتمندانه باشد.
غلامی افزود: تسهیلاتی در این آییننامهها مطرحشده است که برای رشتههای دیگر هم این شرایط وجود دارد و ستاد شاهد و ایثارگر بیشتر تقویت موقعیت تحصیلی دانشجویان تحت پوشش را مدنظر قرار میدهد.
وزیر علوم با اشاره به رشد ورود فرزندان شاهد و ایثارگر به دانشگاهها گفت: این امر سبب شده است تا افراد به رشتهها و دانشگاههایی که در شرایط قبلی امکان ورود به آن را نداشتند، وارد شوند اما از بعد فراهم شدن تمامی این افراد در دانشگاههای برتر که اغلب دانشجویان بااستعدادتری پذیرفته میشوند، موجبات نگرانی را فراهم کرده است. بهطوریکه این امر در برخی از رشتهها و گروهها ازجمله پزشکی به یکشکل و در برخی دانشگاههای وزارت علوم نیز به شکل دیگری خود را نشان میدهد لذا باید در برنامهریزیها، تقویت پایههای تحصیلی این افراد را در نظر داشته باشیم تا در دانشگاهها این افراد دچار سرخوردگی نشوند.
بیشتر بخوانید: ارز دانشجویی تا ۲ ماه آینده در اختیار متقاضیان قرار میگیرد
وی در ادامه با بیان اینکه در موضوع تحصیلات دانشگاهی نیز باید توان و انرژی بیشتری را برای افزایش حضور فرزندان شاهد و ایثارگر در دانشگاهها داشته باشیم، گفت: اگرچه تصور بر این است که هدایت تحصیلی صرفاً باید توسط آموزشوپرورش انجام دهد، اما این امر در دانشگاهها هم باید انجام شود زیرا امکان تغییر رشته در این فضا وجود دارد.
غلامی گفت: باید تلاش کنیم تا بخش خدماتدهی در دانشگاهها بخصوص در دوره دکتری تقویت شود، زیرا مواردی بوده است که دانشجویی صرفاً به دلیل نمره زبان با چالش مواجه شد.
وزیر علوم درباره مطالبات دانشگاهها در زمینه شهریه از دانشجویان شاهد و ایثارگر بیان کرد: اگرچه برخی دانشگاهها تمایلی به طرح این موضوع ندارند، اما این موضوع مورد توجه دانشگاههاست و باید آن را برطرف کنیم زیرا فرزند شاهد و ایثارگر نباید برای تسویهحساب مالی در دانشگاهها متوقف شوند.
انتهای پیام/