شهردار منطقه یک تهران گفت: مسیر پارک وی تا تجریش، تجریش تا قدس و قدس تا صدر یکطرفه میشود.
شهردار منطقه یک تهران با اشاره به جمع آوری بساط گستران از محدوده تجریش و خیابان شهرداری گفت: اکنون خیابان شهرداری را میتوانیم به عنوان یک الگو در مواجهه با بساط گستری ببینیم.
موسوی تصریح کرد: منطقه یک که پیش از این رتبه بیست و دوم خدمات شهری را داشته است، اکنون به رتبه اول در حوزه خدمات شهری رسیده است.
او در خصوص تقاطع غیر همسطح چمران به ولنجک گفت: تقاطع چپ گرد چمران به ولنجک طی توافقات صورت گرفته با وزارت صنعت در هفته دولت افتتاح خواهد شد.
موسوی با بیان اینکه طرح یک طرفه کردن خیابان ولیعصر (عج) از پارک وی تا تجریش و یک طرفه کردن خیابان شهرداری از تجریش تا میدان قدس و یکطرفه کردن شریعتی از قدس تا صدر در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: جلسات متعددی با پلیس راهور برگزار کردیم و مراحل نهایی طرح در حال آماده سازی است.
شهردار منطقه یک تهران با بیان اینکه تا انتهای سال ۹۸ بلوار ارتش را از حالت کارگاهی خارج خواهیم کرد، گفت: در حال حاضر ۱۶۰۰ کامیون خاک در امتداد اتوبان امام علی (ع) ریخته شده که به خاطر عملیات عمرانی پل و کار اجرایی آن به زودی شروع میشود.
او با بیان اینکه در کنار این اقدامات یک زمین ۳۰۰۰ متری در ارتفاعات آبیک که توسط یک شخص مورد تعرض و زمین خواری گرفته بود، آغاز شد، افزود: این فرد با جعل سند این زمین را تصرف کرده بود که با اقدامات حقوقی زمین را به اموال عمومی برگرداندیم.
موسوی با اشاره به کمبود پارکینگ در محله چیذر گفت: پارکینگ چیذر را از دست پیمانکار گرفتیم و برای آن سند زدیم که با این اقدامات مشکل پارک در این محله تا حد زیادی حل شده است و اکنون هم در محله درکه در حال احداث پارکینگ طبقاتی هستیم و در مسیر کوهپیمایی درکه و همچنین حاشیه سرای محله درکه سرویس بهداشتی مجزا برای کوهنوردان فراهم کردیم.
شهردار منطقه یک تهران با بیان اینکه در سالهای گذشته ساخت و سازهای غیر مجاز زیاد داشتیم، تصریح کرد: بر همین اساس جلسهای را با مقامات قضایی برگزار کردیم و در شرایط فعلی نمیتوانیم ساخت و سازهای اطراف رودخانه را بدون دستور قضایی جمع آوری کنیم.
او با بیان اینکه ۸۹ گود در سطح منطقه وجود دارد، افزود: ۴۵ مورد گود رها شده که گود تأمین اجتماعی هم یکی از گودهای مهم منطقه است که نسبت به آن عملیات ایمن سازی انجام شده است.
موسوی با بیان اینکه در دورههای گذشته هم قبل از صدور پروانه مالکان گود تأمین اجتماعی اقدام به گودبرداری کردند، گفت: در آن زمان شهرداری تنها مجوز تجهیز کارگاه را داده بود، اما مالکان پیش از صدور پروانه اقدام به گودبرداری کردند و اکنون که برای املاک اطراف آن مشکل به وجود آمده است، تخلیه شدهاند و تأمین اجتماعی ماهانه ۱۰ میلیون تومان بابت اجاره خانه به هر یک از مالکان پرداخت میکند.
شهردار منطقه یک تهران با اشاره به مصوبه ۶۲ برج باغ در شورای شهر تصریح کرد: از این تعداد ۴۲ پرونده آن در منطقه ۱ قرار دارد و یکی از این ۶۲ باغ همین گود تأمین اجتماعی است و منتظر هستیم که وضعیت باغها به صورت دقیق شفاف سازی شود و سپس اقدام کنیم.
او در خصوص پس گرفتن املاک منطقه ۱ شهرداری تهران گفت: برای تمامی املاک بدون تشریفات قانونی واگذار شده بودند، اخطار دادیم که در این فرآیند برخی را گرفتیم و برخی دیگر هم تقاضای مهلت کردند و برای تعدادی از آنها هم از طریق مراجع قضایی حکم تخلیه گرفتیم.
شهردار منطقه یک تهران با اشاره به طرح بازگرداندن فضاهای شهری به مردم گفت: در این راستا نمونههای سد معبر از جمله بساط گستری در محدوده میدان تجریش را جمع آوری کردیم.
موسوی در خصوص قرار گرفتن کیوسکهای بانک شهر در فضای پیاده روها تصریح کرد: این کیوسکها با تأیید شهرداری مستقر شدهاند و اگر سیاست کلی مبنی بر جمع آوری آنها باشد، قطعا این کار را خواهیم کرد.
او در مورد مذاکرات با وزارت صنعت برای واگذاری زمینی برای تکمیل تقاطع غیر همسطح چمران به ولنجک افزود: در این مورد قبلا ۵ هزار و ۷۰۰ متر زمین از سوی نمایشگاه به شهرداری داده شده بود و آنها هم به فکر دریافت مابهازای آن نبودند، اما در شرایط کنونی که مدیریت نمایشگاه تغییر کرده است، آنها گفتند برای اینکه زمین جدید برای اتصال چمران به ولنجک واگذار شود و باید مابهازای زمینهای قبلی را هم به ما دهید و هنگامی که گفتیم حاضر هستیم این کار را انجام دهیم. آنها زمینهای دیگری که در سالهای دور به خاطر پروژه یادگار واگذار شده بود را هم پیش کشیدند و اکنون با این مشکل مواجه شدیم که باید بابت زمینهای واگذار شده در سالهای گذشته هم پول دهیم.
موسوی تصریح کرد: در این مرحله با ورود حناچی شهردار تهران و وزیر صنعت به ماجرا مسئله حل شد و کار تجهیز کارگاه و پایدارسازی آن در چند روز آینده آغاز میشود و همزمان با هفته دولت دیواره نمایشگاه هم برداشته و رسما پروژه افتتاح خواهد شد.
او در ادامه به وضعیت تخلفات ساختمان پالادیوم اشاره کرد و گفت: هنوز رأی قطعی صادر نشده، اما پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ رفته و هر زمان که رأی صادر شود، هر چه باشد اجرا خواهیم کرد.
شهردار منطقه یک تهران افزود: نکته دیگر معرفی افراد متخلف به محاکم بود که افراد دست اندرکار در تنظیم صورت جلسات به محاکم اداری معرفی شدند و هیئت تخلفات در حال رسیدگی به این موضوع است و به زودی به اتمام خواهد رسید.
موسوی در خصوص پیوستهای ترافیکی مراکز خرید مستقر در سطح منطقه گفت: بعد از ساخته شدن این پروژهها ما با بارگذاری بیش از حد مواجه شدیم و در پروههایی مثل اطلسمال و پالادیوم مالکان را ملزم کردیم که پیوستها را تهیه کنند و در خصوص اطلسمال هم قرار شده اتصال خط ۱ و ۳ مترو صورت گیرد تا بخشی از بار ترافیکی از این طریق کاهش یابد.
انتهای پیام/