سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان خبرداد؛

تولید لودر و کامیون در سمنان

بهروز اسودی گفت : سه هزار دستگاه لودر و کامیون سالانه در استان سمنان ساخته می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، بهروز اسودی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به فعالیت ۲ شرکت تیراژه دیزل و تیراژه ماشین در زمینه تولید لودر و کامیون گفت: واحد صنعتی تیراژه ماشین در زیربنایی به مساحت حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ مترمربع و با سرمایه گذاری بیش از ۶۲ میلیارد ریال در شهرک صنعتی سمنان واقع است که در زمینه ماشین‌آلات راهسازی و تولید قطعات خودرو فعالیت می‌کند.

او افزود: شرکت تیراژه ماشین ظرفیت تولید سالانه هزار و ۵۰۰ دستگاه لودر و ۱۲ هزار قطعه از سایر قطعات ماشین‌آلات راه‌سازی را دارد و اشتغال ۴۰ نفر را فراهم کرده است.

اسودی تصریح کرد: واحد تولیدی تیراژه دیزل هم با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ میلیارد ریال ظرفیت تولید سالانه هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع کامیون ۶ تا ۲۰ تنی را دارد که ۴۰ نفر در آن مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/ح

سه هزار دستگاه لودر و کامیون سالانه در استان سمنان ساخته می‌شود

 

برچسب ها: صنعت ، اشتغال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.