سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی کارگردان‌ها از کار با سلبریتی‌های فالوور بالا پشیمان می‌شوند / حقایق پشت‌پرده پست‌های تبلیغاتی بازیگران در فضای مجازی

یک بازیگر تئاتر و تلویزیون اعتقاد دارد کارگردانانی که صرفاً به‌خاطر فالوور به کسی یا کسانی نقش داده‌اند بعداً ابراز پشیمانی کردند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش بود شیوا خنیاگر درباره نقش کوتاه خودش در «بوی باران» و داستان کم‌کاری‌هایش در دنیای تصویر گفتگویی انجام داد. در لابه‌لای انتقادات و گلایه‌هایش به ماجرای پست‌های تبلیغاتی سلبریتی‌ها در فضای مجازی اشاره کرد و مثالی هم زد که در فضای رسانه‌ای با بازتاب گسترده‌ای مواجه شد.


بیشتربخوانید: ارقام نجومی و عجیب برای یک پست تبلیغاتی در اینستاگرام سلبریتی‌های معروف + تصاویر


او گفت: امروز در دنیای بازیگری می‌بینیم پول‌هایی به‌واسطه تعداد فالوور افراد جابه‌جا می‌شود که اصلاً هیچ موازین عقلی و منطقی ندارد، مثلاً بازیگری را می‌شناسم که به‌واسطه پول جمع کردن برای سیل‌زده‌ها، حالا هر پست تبلیغاتی او ۲۴۰ میلیون تومان فروخته می‌شود. به‌چه‌دلیل یک عده خاص باید چنین درآمد‌هایی را از یک پست اینستاگرامی دربیاورند، بعد یک عده سال‌ها خانه‌نشین باشند.

چند روز پیش هم فهرستی از مبالغ درآمدزایی چند سلبریتی به‌واسطه فعالیت و تبلیغ در اینستاگرام منتشر شد، مبالغی که از ده میلیون تومان شروع می‌شد و تا ۵۰ و ۶۰ میلیون تومان هم می‌رسد. جواد خواجوی بازیگر تئاتر و تلویزیون که این روز‌ها سریال «محرمانه» را روی آنتن دارد و البته او را به فعال مجازی هم می‌شناسند درباره ماجرای پست‌های تبلیغاتی به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: کار تبلیغات ایرادی ندارد و من هم تبلیغ می‌کنم، اما خیلی محکم! ادعا دارم هیچ‌کس مثل من در اینستاگرام تبلیغ نمی‌کند. من سه استوری در هفته می‌گذارم و قیمت هرکدام پنج میلیون تومان است. ولی هرکس با من کار کرده باز هم دوست دارد این همکاری را داشته باشد.

وی افزود: من حواسم به این هست مخاطب یک چیزی دریافت کند و برای مراجعین به تبلیغ کد تخفیف هم می‌گیرم. من باید از کارکرد یک تبلیغ در وهله اول خودم راضی باشم، مخاطب هم بهره ببرد و راضی باشد و هم شرکتی که تبلیغ را به بنده واگذار می‌کند استفاده خودش را ببرد.

خواجوی در واکنش به داغ بودن بازار حضور فالوور‌های بالا در کسوت بازیگری، تأکید کرد: این رویه نقش دادن با فالوور، از اساس غلط است. صحنه تئاتر و جلوی دوربین فیلم سینمایی یا سریال، اتفاق مقدسی است و هرکس در این رویداد مهم هنری جایی ندارد. واقعاً چرا به یک بازیگر به‌خاطر فالوور نقش می‌دهند؟ شما فکر نکنید فالوور به من کمک می‌کند تا بلیت تئاتر فروش برود. صدمیلیون هم فالوور داشته باشی، ولی روی صحنه خالی از هنر باشی مردم می‌گذارند و می‌روند. تعداد فالوور اصلاً تضمین حضور و استقبال مخاطب نیست.

شیوا خنیاگر: فالوور‌ها چه بلایی سر سینما و تلویزیون می‌آورند

وی تصریح کرد: کارگردان‌ها و کسانی که با این آدم‌ها کار کردند خودشان پشیمان هستند و نتیجه‌ای که گرفتند به آنجا نرسید که دو میلیون فالوور دارد و بتواند به‌واسطه تعداد فالوورها، فروش کند. من فالوورهایم را به دیدن نمایش‌هایم دعوت می‌کنم شاید هم بیاید، ولی چیزی نبیند خودش را از گردونه فالوور‌های اینستاگرامی‌ام خارج می‌کند.

این بازیگر تئاتر و تلویزیون با اشاره به پست‌های تبلیغاتی بازیگران یا سلبریتی‌ها در فضای مجازی، گفت: اولاً یک ارقام ۲۰۰ میلیونی از یک پست تبلیغاتی شنیده می‌شود که واقعاً پرداخت چنین مبالغی دیوانگی است. مگر قرار است چه تبلیغاتی انجام شود؟ مردم هم همیشه نسبت به تبلیغ در هر جایی گارد داشته‌اند حالا چه در فضای مجازی باشد و چه در تلویزیون و دیگر فضاها! البته امروز در هر جایی که نگاه و آدم باشد برند‌ها از شلوغی‌ها استفاده می‌کنند و وارد حوزه تبلیغ می‌شوند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

 چرا باید بازیگران پست تبلیغاتی بگذارند؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۱۰ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
این اصطلاحا سلبریتی‌ها به خاطر پول‌داری خوشی زده زیر دلشون و هر از چندگاهی درباره‌ی موضوعی نظر میدن
ناشناس
۱۱:۲۰ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
مردم نباید اینجور افراد رو بزرگ کنند
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
اين جماعت الکي بزرگ شدن
ناشناس
۱۰:۳۱ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
اکثر فالوورهای این بازیگران و سلبریتی ها فیک هستش پول میدن فالوور میخرن که بگن مثلا معروفیت بیشتری دارند
عسگرزاده
۰۹:۱۰ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
با سلام . ای کاش سینمای ایران تخصصی تر و بر پایه شایستگی انسن ها و هنرمندان باشه نه فالوور
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
نباید به این افراد اجازه کار بدن
ناشناس
۰۸:۲۰ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
به عقیده من سینما کاری غیر تخصصی و آبکی است.حداقل در ایران اینگونه است.چرا؟چون اینجا همه ی بچه ها و همسرها و حتی همسرهای آینده و گذشته بسیاری از عوامل سینما در سینما به دلیل روابطشان حضور دارند.پس یعنی هر کسی می تواند بیاید.ولی مثلا در رشته تخصصی پزشکی یا مهندسی هر کس نزدیکانش پزشک یا مهندس بود ،پزشک یا مهندس می شود؟اینجا سینما ،سین نماست
ناشناس
۰۹:۱۱ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
احسنت
ناشناس
۰۵:۴۹ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
احسنت