سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنی که توانایی تکه‌تکه کردن ترامپ را دارد + تصاویر

نیویورک تایمز با انتشار مطلبی از زنی سختکوش روایت کرده که قدرت تکه‌تکه‌ کردن رئیس‌جمهور آمریکا را دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر نوشته نیویورک تایمز، سناتور کاملا هریس ثابت کرده که فردی ریسک پذیر و سختکوش است که از دوران تصدی سمت دادستانی این ویژگی‌ها را درخود پرورانده او توانایی تکه تکه کردن ترامپ را دارد.

راجر کوهن، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی و داخلی نیویورک‌تایمز در یادداشتی خاطرنشان کرده، مهم‌ترین سوالی که دموکرات‌ها باید به آن پاسخ دهند این است که چه کسی می‌تواند ترامپ را شکست دهد؟ این پرسش حیاتی است چرا که اگر پاسخ درخوری برای آن پیدا نشود، آمریکایی‌ها یک دوره دیگر باید ترامپ را تحمل کنند و تا پایان دوره وی مشخص نیست که آمریکا به چه سرنوشتی دچار خواهد شد.

کوهن با بیان دغدغه‌های خود می‌نویسد: ملت‌ها و افراد شاید تغییرات اندکی داشته باشند، اما ذات آن‌ها تغییر نمی‌کند. ایالات‌متحده با چشم‌انداز وسیع و امید تعریف شده است. کشوری خوش‌بین که تشنه «ما می‌توانیم» است.

آن‌ها کسانی هستند که ریسک ورود به یک سرزمین جدید را به جان خریدند. آن‌ها همواره به‌حکومت‌ها مشکوک و خود اتکا بوده‌اند. اگر اروپایی‌ها بپرسند شما اهل کجا هستی، آمریکایی‌ها می‌پرسند، چه کاری می‌توانی انجام دهی؟

راجر کوهن در ادامه می‌نویسد: اعلامیه استقلال این ایده جهانی را تقویت کرد که انسان‌ها برابر آفریده شده‌اند و برخی از حقوق‌شان جدانشدنی است که در این میان می‌توان به حقوق زندگی، آزادی و پیگیری سعادت اشاره کرد. آمریکایی‌ها این ایده را به آغوش کشیدند. هرچند، زمانی که در گستره یک ملت این مساله نگریسته می‌شود، می‌توان متوجه شد که در اجرای آن نواقصی وجود داشته است. با این حال حکومت‌ها هر چه لازم بوده به کار گرفته‌اند تا از این ایده محافظت کنند.

به عقیده راجر کوهن، ترامپ از این امر مستثنی است. او می‌نویسد:، اما دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات‌متحده با شعار بیایید آمریکا را مجددا شکوهمند کنیم، جوهره آمریکا را زیر پا گذاشت.

او عصبانی است. با خوشبختی غریبه است و هر روز عصبانی‌تر از روز قبل می‌شود، بدون آنکه بداند ریشه این عصبانیت کجاست. برای زندگی، حقوقی که در نظر گرفته، دستچین شده است و اینکه مردان سفیدپوست مسیحی از حقوق بیشتری برخوردارند و به زنان و افراد رنگین‌پوست به‌عنوان مشتی افراد به درد نخور نگاه می‌کند.

کوهن خاطرنشان کرده، ماه گذشته کنفرانسی با عنوان «دستور کار محافظه‌کاری ملی» در واشنگتن برگزار شد که همکارم جنیفر شوسلر آن را «دستیابی به یک ایدئولوژی منسجم در آشفته‌بازار عصر ترامپیسم» نامید. در این کنفرانس تلاش شد تا روح ملی‌گرایی تئوریزه شود.

راجر سپس با طعنه نسبت به برگزاری این رویداد می‌نویسد: با این ایده موفق باشید. یکی از رهبران این نشست، ریچ لوری، سردبیر مجله «نشنال ریویو» بود. کتاب لوری با عنوان «مورد ملی‌گرایی» قرار است به‌زودی منتشر شود. این ایده‌ها دیگر بس است. آن «موردی» که لوری به‌دنبالش است، پیش‌تر اروپایی‌ها عواقبش را دیده‌اند و نتیجه آن گور‌های نظامیانی است که در سراسر اروپا دیده می‌شود.

ملی‌گرایی، خودپسندانه و پرخاشگرانه، درصدد است با گذشته وهم‌آلود، ایجاد آینده‌ای از هر نظر مبهم، اما شکوهمند را وعده دهد. در این راستا ترامپ یک ناسیونالیست تمام عیار است.

صدای شعار «آمریکا! آمریکا!» در هر کارزار انتخاباتی وی شنیده می‌شود. ریچ لوری در توییتی نوشته است: «این خیلی کلیشه منسوخ شده‌ای است. آمریکا یک ایده نیست. آمریکا متشکل از ملتی با تاریخ، فرهنگ و مرز‌های مشخص و البته برخی ایده‌آل‌ها بوده، اما تاکنون هرگز کسی در درون یک ایده زندگی نکرده است.»

کوهن می‌گوید: این نوع استدلال جوهره اصلی کشور آمریکا را نادیده می‌گیرد. دستیابی به‌جوهره آمریکا دست یافتنی است. فرآیند آمریکایی شدن شامل جذب ایده بنیادین این ملت است. تاسف‌بارترین کاری که ترامپ کرده، جدا کردن این ایده از معنایش است. کار وی حمله به راستگویی، نجابت، شأن، مدارا و مدنیت بوده است.

در لیست درخواست‌های رئیس‌جمهوری آمریکا هر حقی قابل خرید و فروش است. او بیشتر از اینکه رهبر یک ملت باشد، رهبر جنبش است و این امر به ترسش از بسیج شدن مردم نیز بر می‌گردد. هر نامزد پیروز انتخابات از جبهه دموکرات‌ها مجبور است این انرژی منفی را با یک انرژی مثبت معاوضه و آمریکایی‌ها را از شبکه ترامپ دور کند.

کوهن در ادامه به موضوع مناظره دموکرات‌ها اشاره و خاطرنشان می‌کند: «من مناظرات حزب دموکرات‌ها را برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ مشاهده کردم. از خودم پرسیدم چه کسی می‌تواند ترامپ را شکست دهد؟ در واقع به غیر از این موضوع چیز دیگری اهمیت ندارد.

برای اینکه «۵ سال و نیم دیگر» ترامپ را تحمل کردن با فروپاشی کامل اخلاقی آمریکا همراه می‌شود. البته اینکه یک نفر چقدر چپ یا میانه‌رو بوده نیز حائز اهمیت بوده، اما آیا این مردان و زنان می‌توانند شور و نشاط را به‌منظور ساقط کردن ترامپ به‌وجود آورند. این همان توپی است که همه بازیکنان باید آن را دنبال کنند و به این هم توجه نکنند که ترامپ چقدر می‌تواند حد فاصل زمان حاضر تا نوامبر ۲۰۲۰ شیطانی و تبهکارانه رفتار کند.

مجادله هریس و بایدن در مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا

بنابر گزارش دنیای اقتصاد، راجر کوهن در یادداشت خود همچنین با بررسی مناظره‌ها به سراغ نامزد ایده‌آل خود می‌رود: «با اکراه! باید بگویم با اینکه می‌دانم جو بایدن فردی شریف و دارای شجاعت است، اما وی از چابکی ذهنی، نیرومندی و انرژی لازم بهره‌مند نیست. همچنین باور دارم، مردمی که تشنه شعار «ما می‌توانیم» هستند آمادگی سوسیالیسم دموکراتیک برنی سندرز را ندارند.

اشکال مختلف سوسیالیسم در اروپا کارگر است، اما این واژه در آمریکا با سوءتعبیر همراه می‌شود. در واقع جوهره آمریکا و سوسیالیسم با یکدیگر غریبه هستند. الیزابت وارن هم در کارزار خود دنبال هدفی موسوم به «اقتصاد میهن‌پرستانه» است که یک ایده هوشمندانه محسوب می‌شود و انرژی وی در دفاع از ایده هایش برای جلوگیری از نابرابری‌ها قدرتمندانه است. با این حال هنوز متقاعد نشده‌ام که مردم آمریکا تا این حد آمادگی و پذیرش ایده‌های چپ افراطی را داشته باشد.

مناظره درون حزبی دمکراتها؛ چالش کاملا هریس با سندرز و بایدن

کاملا هریس نیز برای من چنین است. او در مورد ایده‌ها و سیاست‌هایش به‌ویژه درخصوص بیمه‌های همگانی بسیار زیگزاگی حرکت کرده، اما قوی است. او داستانی خوب از یک آمریکایی است و درباره بحث‌های مهاجرتی، آمریکایی-آفریقایی‌ها و زنان با شور و اشتیاق صحبت می‌کند و ثابت کرده که با ریسک کردن غریبه نیست. او سختکوشی دورانی که دادستان بوده را به همراه دارد. او توانایی تکه تکه کردن ترامپ را دارد.

ماه گذشته او گفت: ترامپ یک شکارچی سنگدل است و ادامه داد: «یک نکته را باید در مورد شکارچیان سنگدل بدانیم؛ آن‌ها افراد ضعیف را طعمه خود قرار می‌دهند. آن‌هایی را شکار می‌کنند که باور دارند قوی نیستند و چیزی که از همه مهم‌تر است و باید آن را آویزه گوش‌مان کنیم به همین دلیل است که سنگدل‌ها بزدل هستند.»

کوهن بر این باور است که این جملات بسیار دارای اهمیت هستند. او می‌گوید: «با اینکه هنوز زود است که درخصوص انتخابات صحبت شود، اما بزرگ‌ترین ضعف ترامپ در انتخابات زنان هستند. آن‌ها رفتار‌های بسیار ناپسندی از ترامپ مشاهده کرده‌اند و می‌دانند که تستسترون ناسیونالیسم به کجا ختم می‌شود.»

منبع: العالم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۲۷ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
زنده باد ایران و ایرانی
جانم فدای رهبر
یک نفر که در دنیا تکه تمام صحبتهاشو باید با طلای ناب نوشت
همه این سیاستمداران امریکا سر و ته یه کرباسن هیچ کدومشون دلشون به حال ایران و ایرانی نسوخته بلکه به مال و ملال ایران چشم دوختن
ناشناس
۱۳:۲۰ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
مرگ برهمه دولتهای آمریکا ازاول تا امروز همشون جنایتکارند فقط درودبرایران امپراطور که آمریکا بسیارشدید عصبانیست وهیچ غلطی هم نمیتواند بکند به دنیا ثابت شده جانم فدای رهبرم من کارگرایرانم
ناشناس
۱۲:۵۶ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
افرين به اين زن
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
همه مثل همن
"دانا"
۱۰:۰۰ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
همانطور که "هیلاری کلینتون" داعش رو بوجود آورد این "زن" هم به همان اندازه یک جنایت کار است

"بانوان" امروزی به همان اندازه برخی مردها جنایت انجام میدهند

البته اگه به نسبت افراد روی کار حساب کنیم خیلی بیشتر

مراقب باشیم
م
۰۰:۰۹ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
ننگ بر ترامپ
ناشناس
۲۳:۴۶ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
ما باید زندگی و کار خودمون را با تمام وجود انجام دهیم
ناشناس
۰۹:۴۶ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
عمر دست خداست خواستن مرگ کسی دخالت در امور خداست
ناشناس
۱۸:۴۳ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
این خانم کیه؟
ناشناس
۱۸:۰۱ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
آیا این زن خون اشام است که قدرت تکه تکه کردن را دارد
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
حتما داعشی است
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
هر کی باشه دسمنیش با ما بیستر میشه خیالتون راحت
ناشناس
۱۶:۴۲ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
سگ زرد برادر شغاله!!!
همشون از یه قماشن!!!
مرگ بر آمریکا.
ناشناس
۰۱:۰۳ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
دقیقا همشون مثل همن صهیونیستن
ناشناس
۱۵:۵۳ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
دولت خوب تو آمریکا نیست فعلا همه تا الان جز تروریست پروری و قتل غارت یادگاری نداشتن
طاهونه
۱۵:۴۶ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
افرین بهش
مجید
۱۳:۰۳ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
مثل اینکه شما معتقدید که یرنوشت انتخابات رئیس جمهور امریکا به صندوق رای و ارای مردم مربوط است .
ابدا گزینه کاندیداها بوسیله جماعتی در اروپا با مشارکت و همفکری ایپکس در امریکا رقم می خورد .
افکار عمومی هم به وسیله مطبوعات و نظز سنجی های کنترل شده بسوی کاندید دلخواه گروه فوق سوق داده میشود .
بعد از انتخابات هم رئیس جمهور باید به اوامر کلان اینها گردن بنهد در غیر این صورت در بهتربن حالت میشود نیکسون و در بدترین حالت میشود کندی .
این است دومکراسی امربکایی دروغ بزرگ .
ناشناس
۱۷:۳۲ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
احسنت
ناشناس
۰۹:۵۱ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
اين امريکاييها همه از يه قماشن