وی با بیان اینکه سلامتی با بیان اینکه درصد قابل توجهی از واحدهای ما با ظرفیت اسمی خود کار نمیکنند، افزود: باید راهکارهای لازم برای توسعه فعالیت این واحدها فراهم کرد که این موضوع در قالب ستاد تسهیل شهرستان رسیدگی میشود.
فرماندار شهرستان رزن عنوان کرد: در حال حاضر ۱۶ واحد غیرفعال است که ۲ واحد به خط تولید برگردانده شده و ۱۴ واحد باقی مانده است که با تسهیلاتی که ارائه میشود به چرخه فعالیت برمی گردند.
سلامتی ادامه داد: در این تور رسانهای به مشکلات ۲ واحد صنعتی پرداخته شد به طوریکه مدیرعامل شرکت فراوردههای غذایی بینا رزن گفت: این شرکت ۲۰ سال است که فعالیت خود را در تولید شیرخشکهای صنعتی و لبنیات آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه شرکت بینا رزن فعالیت خود را با ۷۰ نیرو آغاز کرد و در حال حاضر با ۱۴۰ پرسنل فعالیت خود را ادامه میدهد، افزود: عمده محصولات شرکت شامل شیر خشک، پودر آب پنیر، پودر پنیر، انواع پودرهای طعم دهنده و انواع پنیرها است.
فرماندار شهرستان رزن اظهار داشت: برای نخستین بار این شرکت توانسته به دانش تولید طمع دهندهها و رنگهای طبیعی خوراکی دست یابد که بیش از ۱۰۰ طعم دهنده جدید تولید میکنیم.
سلامتی بیان کرد: نبود نقدینگی برای خرید محصول اولیه و صادرات محصول مهمترین مشکل تولیدکنندگان است.
مدیرعامل شرکت قطعه سازان رزن گفت: از سال ۸۶ کار خود را آغاز کردیم و ۱۳۰ نفر پرسنل در این شرکت مشغول فعالیت هستند.
پیروی ادامه داد: در این واحد شلنگهای ترمرز و شلنگهای هیدرولیک فرمان تولید میشود به طوریکه به طور متوسط ماهیانه یک میلیون قطعه تولید داریم.
انتهای پیام/ب