وی افزود: در سال زراعی جاری حدود ۱۲۰۰ هکتار از مزارع آبی شهرستان همدان به کشت سیر اختصاص یافته است و عملیات برداشت آن از اواخر تیرآغاز شده و تا اواسط مرداد ادامه خواهد یافت.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان ادامه داد: این محصول بهترین عملکرد را در خاکهای سبک و رسی و شنی خواهد داشت که خوشبختانه شرایط اقلیمی و بافت خاک حومه همدان این شرایط را دارد و با توجه به بحران آب و نیاز آبی کم این محصول به کشاورزان توصیه کرد برابر الگوی کشت ارائه شده توسط کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی کشت سیر را در تناوب با سایر محصولات آبی لحاظ کند.
وی بیان کرد: مرغوبیت بالا طعم و مزه منحصربفرد سیر همدان باعث شد مشتریان زیادی در داخل و خارج کشور داشته باشد و با احداث واحدهای صنایع تبدیلی و فرآوری این محصول میتوان زمینه اشتغال بخش قابل توجهی از بیکاران را فراهم کند.
انتهای پیام/ب