به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، دکتر ارسلان زارع سرپرست استانداری گیلان با همراهی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی از چند پروژه عمرانی شهرستان آستانهاشرفیه به صورت میدانی بازدید کرد.
او از صبر و بردباری مردم شهرستان آستانه اشرفیه بابت تأخیری که در اجرای برخی از پروژههای عمرانی به وجود آمده قدردانی کرد و اظهار داشت: هدف از بازدید این پروژهها، بررسی چگونگی روند اجرایی و مشکلات این طرحها و تصمیمگیری برای تسریع در انجام عملیات پروژههای عمرانی از جمله پروژه پل کابلی سپیدرود عنوان کرد.
سرپرست استانداری گیلان پل کابلی سپیدرورد را از جمله پروژههای ضروری و مهم شهرستان آستانه اشرفیه عنوان و تصریح کرد: بر اساس اظهار نظر کارفرمای پروژه و قول پیمانکار امیدوارم تا پایان سال تکمیل و به بهرهبرداری برسد و موجبات رضایت مردم در آینده را فراهم نماید.
زارع در ادامه سفر خود به شهرستان آستانه اشرفیه از پروژه مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی و ایستگاه پمپاژ و تأسیسات جانبی آن بازدید کرد و در حاشیه این بازدید اظهار داشت: این پروژه تاکنون بعد از تاخیر زیاد ۸۱ درصد پیشرفت فزیکی دارد و به لحاظ ضرورت این طرح برای مردم شهرستان باید تسریع شود تا حداکثر در ایام دهه مبارک فجر به بهرهبرداری برسد.
پروژه احداث مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی و تأسیسات جانبی در سال ۹۴ عملیات اجرایی آن آغاز شده است و هدف از اجرای این پروژه جهت تأمین آب شرب شهر آستانه میباشد.
همچنین سرپرست استانداری گیلان از پروژه تعریض چهار خطه کردن محور آستانه اشرفیه به بندرکیاشر و طرح هادی روستایی دهشال دیدن کرد.
ارسلان زارع در پی بازدید میدانی از شهرستان که با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی و محلی انجام گرفت تصریح کرد: اجرای پروژههای زیربنایی و عمرانی یکی از عوامل موثر در توسعه شهرستانها است. استانداری گیلان اهتمام دارد تا این مهم را بر اساس اولویتها و متناسب با منابع محدود مالی به انجام رساند.
او با اشاره به اینکه تلاش میشود تا تأمین مالی پروژههای عمرانی به موقع صورت بگیرد افزود: باید نظارت مستمر و بررسیهای فنی به جد در دستور کار باشد تا پروژههای عمرانی با کیفیت مناسب و مطلوب انجام گیرد.
سرپرست استانداری گیلان تصریح کرد: لازم است با پیگیریهای خوب معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، اقدامات مدیران دستگاههای اجرایی، تلاش پیمانکاران و البته با نظارت ناظران و کارفرما این طرحها در زمان پیشبینی شده به بهرهبرداری برسند.
او با اشاره به اینکه یکی از مهترین مشکلات پروژههای عمرانی در همه شهرستانهای استان تأمین مصالح است خاطر نشان کرد: برای هر پروژه در شهرستانها با مدیریت فرماندار شهرستان و همکاری دستگاههای اجرایی ذیربط از جمله منابع طبیعی و سازمان حفاظت محیط زیست، تلاش برای حل آنها صورت پذیرد.
پروژه چهار بانده کردن شلمان به املش با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی در فاز اول از شلمان به شیح آباد که با پیشرفت ۱۰۰ درصدی، فاز دوم از املش به استادکلایه با پیشرفت ۸۰ درصدی میباشد که اعتبار هزینه شده تاکنون به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان است.
همچنین از پروژه پل کیازنیک که به طول ۵۰ و عرض ۶۰ متر راه ارتباطی املش با بخشهای اطاقور و کومله شهرستان لنگرود و روستاهای ییلاقی املش به واسطه سقوط که کاملاً قطع شد با احداث پل فلزی موقت امکان تردد وسایل نقلیه برقرار و راه ارتباطی دو شهرستان میسر گردید و احداث پل جدید کیازنیک از بهمن ماه سال ۹۷ آغاز و در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصدی با انجام عملیات آواربرداری در حال شمع کوبی و نصب پایهها میباشد.
سرپرست استانداری گیلان در جریان بازدید از شهرستان املش از کارخانه معدن میکا بازدید کرد. این کارخانه با ۴۵ هزار تن تولید مواد معدنی و فرآوری آن به مواد ورمیوکلیت که کاربردهای متنوعی در کشاورزی، ساختمانسازی، تأسیسات، صنعت خودرو و ... دارد و همچنین مواد ضدحریق برای پالایشگاهها و پتروشیمی- عایقبندی ساختمانهای بزرگ و بیمارستانها را تولید میکند.
انتهای پیام/آ