سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جزئیات بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی+ لینک ثبت اثر

بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی با شعار «آینده ساختنی است» در دو بخش قصه گویی صحنه‌ای و ۹۰ ثانیه‌ای برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی با شعار «آینده ساختنی است» در دو بخش قصه گویی صحنه‌ای و ۹۰ ثانیه‌ای برگزار می‌شود.

نخستین نشست سراسری نمایندگان انجمن قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با حضور محمدرضا زمردیان، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری، سروش صحت، بهرام شاه محمدلو، علی خانجانی، افسون امینی، مجید توکلی و رابطین و نمایندگان انجمن قصه گویی از ٣١ استان کشور برگزار و از پوستر و فراخوان جشنواره رونمایی شد.

دبیران هنری، علمی و اجرایی بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی مشخص شدند

طی احکام جداگانه‌ای از سوی محمدرضا زمردیان، رئیس جشنواره قصه گویی سروش صحت نویسنده، بازیگر و کارگردان به عنوان دبیر هنری، دکتر مریم جلالی، دبیر علمی، افسون امینی مدیر کل مرکز آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری مسئول کمیته‌های استانی و منطقه ای، مجید توکلی، کارگردان سینما، دبیر اجرایی، الهام دارابی، کارشناس نظارت بر امور فرهنگی استان‌های کانون پرورش فکری، مسئول دبیرخانه و نسرین سجادیان، مدیر کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری به عنوان مسئول کمیته علمی بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی منصوب شدند.

علاقمندان برای اینکه در بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی شرکت کنند با تماشای فیلم‌های بارگذاری شده به راحتی می‌توانند آثار خود برای رقابت در این دوره از جشنواره ارسال کنند.

بخش صحنه‌ای جشنواره بین المللی قصه گویی

بخش صحنه‌ای در دو بخش مسابقه ملی و بین‌الملل‌ی برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان بخش مسابقه ملی دختران و پسران (نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال)، زنان و مردان (۱۸ سال به بالا) و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‎ها هستند. برگزیدگان ۲۱ دوره گذشته جشنواره قصه‌گویی در مراحل منطقه‌ای، ملی و بین‌الملل، قصه‌گویان و مجریانی که سابقه اجرا در رسانه ملی و تئاتر کشور دارند به همراه داوطلبان سایر کشور‌ها می‌توانند در بخش مسابقه بین‌الملل بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شرکت کنند. بخشی از شیوه‌های قصه‌گویی صحنه‌ای شامل کلاسیک (سنتی)، قصه‌هایی از روزگاران کهن، تاریخ، سنت‌ها، مذهب، آداب، قهرمانی‌ها و... از منابع شفاهی یا کتبی است که بدون ابزار اجرا می‌شود.

بخش قصه گویی مدرن جشنواره بین المللی قصه گویی

بخش دیگری از قصه‌گویی صحنه‌ای در این جشنواره به قصه‌گویی مدرن (نوآورانه) اختصاص یافته است؛ این بخش شامل قصه‌هایی است که به صورت گفتگو، ترانه، آواز با موسیقی یا بدون آن، با تصویر و سایر ابزار‌های خلاق از منابع شفاهی یا کتبی انتخاب و اجرا می‌شود. قصه‌گویی به صورت تک نفره و در مدت زمان حداکثر ۱۵ دقیقه و تصویربرداری از قصه‌گویی در نمای باز (lg-sh لانگ‌شات) از جمله شرایط شرکت در بخش صحنه‌ای است.

علاقه‌مندان به شرکت در بخش صحنه‌ای تا ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ فرصت دارند برای ثبت‌نام و بارگذاری فیلم قصه‌های خود اقدام کنند.

بخش ۹۰ ثانیه‌ای جشنواره بین المللی قصه گویی

بخش قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای هم‌چون دوره قبل تمامی گرو‌های سنی از سراسر کشور می‌توانند با موضوع «قصه زندگی من» در فیلمی به مدت ۹۰ ثانیه، امیدها، شادی‌ها و آرزو‌های زندگی خود را به شیوه‌ای مستندگونه روایت کننددر بخش قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای نیز از علاقه‌مندان دعوت شده است تا با موضوع و مدت اعلام شده، فیلم قصه‌های خود را تا ۱۰ مهر ۱۳۹۸ در پایگاه جشنواره بارگذاری کنند. اما موضوع جدیدی نیز با عنوان «شهر من تهران» ویژه شهروندان ساکن پایتخت به این بخش اضافه شده است.

روایت قصه از زبان یک راوی، ارسال فیلم در قالب mp۴ و حجم حداکثر ۴۰۰ مگابایت و تصویربرداری با استفاده از دوربین و موبایل به صورت افقی و دارای صدای مطلوب از شرایط بخش قصه‌گویی ۹۰ ثانیه اعلام شده است.

بخش علمی جشنواره بین المللی قصه گویی

در بخش علمی جشنواره بین المللی قصه گویی شش محور موضوعی و ۱۶ موضوع برای مقاله‌نویسی تعیین شده است. «قصه و پرورش تفکر»، «روش‌ها و رویکرد‌های قصه‌گویی»، «قصه‌گویی و رویکرد‌های نقد ادبی»، «قصه، مخاطب‌شناسی و ادبیات عامیانه»، «قصه‌گویی و سلامت جسمی و روحی» و «قصه‌گویی و ارتباط فرامرزی» شش محور موضوعی اعلام شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند در محور موضوعی «قصه و پرورش تفکر» با چهار موضوع «قصه‌گویی و پرورش انواع هوش»، «قصه‌گویی و پرورش تفکر فلسفی»، «قصه‌گویی و پرورش تفکر مراقبتی» و «قصه‌گویی و پرورش تفکر مشارکتی» و همچنین در محور «روش‌ها و رویکرد‌های قصه‌گویی» با دو موضوع «قصه‌گویی با روش‌ها و رویکرد‌های نوین» و «قصه‌گویی و زبان‌آموزی» مقاله‌های خود را در سایت جشنواره بارگذاری کنند.

در همین حال، برای ارائه مقاله در محور موضوعی «قصه‌گویی و رویکرد‌های نقد ادبی» سه موضوع «روایت‌شناسی و روایت‌پژوهی قصه»، «قصه‌گویی و نشانه‌شناسی» و «قصه‌گویی و جامعه‌شناسی» و همچنین در محور موضوعی «قصه، مخاطب‌شناسی و ادبیات عامیانه» سه موضوع «قصه‌های فولکلور و ادبیات عامیانه»، «مخاطب‌شناسی قصه‌ها» و «بهره‌گیری نقالی و پرده‌خوانی در قصه‌گویی» درنظر گرفته شده است.

در محور موضوعی «قصه‌گویی و سلامت جسمی و روحی» سه موضوع «قصه‌گویی و مهارت‌های زندگی»، «تأثیر قصه‌گویی بر جنبه‌های مختلف رشد و فرایند آن» و «قصه‌گویی و ارتقای سلامت روان» و محور موضوعی «قصه‌گویی و ارتباط فرامرزی» یک موضوع «قصه‌گویی، تبادل فرهنگی و تعاملات بین‌المللی» تعیین شده است.

مهلت ارسال آثار به این بخش ۳۰ مهر، داوری و زمان اعلام نتیجه ۱۵ تا ۲۰ آبان ۱۳۹۸ تعیین شده است.

بیست‌ودومین دوره از جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان در دو بخش قصه‌گویی صحنه‌ای و ۹۰ ثانیه‌ای آذر ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در بخش‌های مختلف جشنواره بین المللی قصه گویی می‌توانند برای ثبت‌نام و بارگذاری فیلم‌های خود با کلیک در اینجا اقدام کنند.

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها: ادبیات ، کتاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.