این مقام انتظامی ادامه داد: تجسس پلیس در این باره آغاز و مأمورین با مستندسازی از مطالب ارسالی متهم و تحقیق از شاکیه متوجه شدند که تلفن همراه شاکیه مدتی پیش به سرقت میرود و شاکیه در این باره گفت که با یکی از همکارانم دچار مشکل شدم و ایشان گوشی همراهم را بسرقت برد، ولی بعد از مدتی بازگرداند.
وی بیان داشت: با گفتههای شاکیه راز انتشار تصاویر برملا شد و پلیس به همکار او که مردی ۳۸ ساله بود مظنون گردید. در بررسیهای پلیسی مشخص شد سارق با دسترسی به محتوا و تصاویر مندرج در تلفن هماره اقدام به تهدید شاکیه برای گرفتن پول مینماید و حتی تعدادی از تصاویر وی را در صفحات اجتماعی اینستاگرام منتشر نموده است و با این کار قصد مجاب نمودن شاکیه برای نیل به خواستههای مالی خود را دارد.
رئیس پلیس فتا تهران عنوان نمود: با اقدامات پلیس، متهم ساکن تهران حوالی خیابان سراج مورد شناسایی قرار گرفته و پس از هماهنگی با دادسرای مبارزه با جرایم رایانهای در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتا دلالت گردید.
سرهنگ کاظمی اظهار داشت: در ابتدا متهم منکر اقدامات مجرمانه خود شد، ولی پس از مواجه با ادله پلیسی لب به اعتراف گشود و گفت با شاکیه همکار هستم و در فرصتی مناسب اقدام به سرقت تلفن همراه او نمودم و سپس متوجه شدم که گوشی فاقد قفل امنیتی بوده و باز میباشد لذا با دسترسی به محتوای حافظه آن، اقدام به تهدید وی نمودم و از او مبلغی را درخواست کردم، اما شاکیه نپذیرفت و من اقدام به انتشار تصاویر شخصی او در شبکه اجتماعی اینستاگرام کردم و مجدد درخواست پول کرده و با ارسال پیامهای تهدیدآمیز قصد مجاب نمودن او را داشتم که توسط پلیس فتا دستگیر شدم.
رئیس پلیس فتا پایتخت به کاربران و شهروندان محترم تذکر داد: در تلفن همراه امروزه اطلاعات بسیار ارزشمندی وجود دارد بنابراین کاربران باید تجهیزات خود را در برابر خطرات احتمالی همیشه محافظت نمایند فعال نمودن قفلهای امنیتی تلفن همراه لازم بوده و با یک راه آسان و گذاشتن رمز عبور مانعی مناسب برای عدم دسترسی افراد غیر به اطلاعات خصوصی خود باشید.
منبع:جام جم
انتهای پیام/