رئیس انجمن خون و سرطان ایران تشریح کرد: ماجرا از تغییر قیمت داروی ارائه شده توسط یکی از شرکتهای تولیدکننده آغاز میشود؛ یکی از این کارخانههای تولیدکننده قیمت خود را کاهش داده است. این ماجرا در ظاهر بد به نظر نمیرسد اما این کاهش قیمت منجر به ایجاد اختلال در سیستم بیمه و در نهایت افزایش پرداختی از جیب مردم شد.
ابوالقاسمی گفت: همانطور که میدانید شرکتهای بیمهگر ارزانترین قیمت دارو را مبنای پرداخت قیمت قرار میدهند؛ کاهش قیمت یکی از شرکتهای تولیدکننده منجر به تغییر مبنای شرکتهای بیمهگر و در نتیجه کاهش درصد پرداختی بیمه و افزایش پرداختی مابهالتفاوت توسط بیماران شده است.
رئیس انجمن خون و سرطان ایران تأکید کرد: قطع این داروی حیاتی بیماران تالاسمی، حتی برای کوتاه مدت میتواند مشکلساز شود. در چند سال اخیر کارگاهها و دورههای آموزشی زیادی برگزار شد که تمرکز آنها بر ترویج داروهای خوراکی و کاهش مصرف داروهای تزریقی در بین این بیماران بود.
او تصریح کرد: بنابر گزارش معاونت درمان وزارت بهداشت انجام این کارگاهها بسیار مؤثر بوده و جایگزینی داروهای تزریقی با داروهای خوراکی، بین بیماران رواج پیدا کرده است.
بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت پرداختی بیمهها به داروخانهها/ کمبود دارو با چالش نقدینگی داروخانهها
رئیس انجمن خون و سرطان ایران در پایان یادآوری کرد: همواره دو موضوع اصلی برای توزیع دارو را مدنظر قرار داده ایم؛ حفظ کیفیت دارو و کاهش پرداختی از جیب مردم مهمترین معیار ما برای همراهی با این بیماران است. اقدامات لازم برای کاهش مبلغ پرداختی صورت گرفته است و مراودات مناسبی با سازمان غذا و دارو داشتیم؛ به زودی شرایط به حالت عادی باز میگردد.
انتهای پیام /