او با بیان اینکه از این میزان برنج کشت شده، ۴۶ درصد آن به روش خشکه کاری انجام شده، بیان کرد: خشکه کاری یکی از روشهای موثر در جلوگیری از هدر رفتن کود محسوب میشود.
قاسمی نژاد اظهار داشت: افزایش اکسیژن خاک، کاهش ترکیبات سمی خاک، افزایش آزاد سازی آمونیوم، کاهش بیماری ها، حشرات و خم نشدن ساقه برنج از دیگر مزایای خشکه کاری به شمار میروند.
قیمت مناسب، استفاده کم از سموم، ارگانیک بودن و استفاده از راهکارهای علمی از علل مرغوب بودن محصول برنج خوزستان است.
درحال حاضر ۲۵۰ کارخانه شالیکوبی در استان خوزستان وجود دارد که در هر کدام از این کارخانهها حدود ۴۰ نفر مشغول به کار هستند.
انتهای پیام/گ