گوگل یکی از شرکتهایی است که عکسبرداری رایانهای و هوشمند را در دستور کار گوشیهای هوشمند خود قرار داده است. ترکیب سختافزار دوربین روی گوشیهای هوشمند پیکسل شرکت گوگل و پردازش دیجیتالی تصاویر در این گوشیها، پیکسل را تبدیل به یکی از گوشیهایی کرده است که تصاویری با بهترین کیفیت را تولید میکنند. تنها چیزی که در کیفیت تصاویر گرفته شده توسط گوشیهای هوشمند تأثیر ندارد، تعداد لنز به کار گرفته شده در آنها است و این هم به دلیل محدودیتی است که در تکامل سیستم عکسبرداری این گوشیها وجود دارد. کاسچک میگوید که عمق این گوشیها باعث میشود سنسورهای کوچک روی آنها سوار شود. در نتیجه، دو کاستی وجود دارد که دوربین گوشیهای هوشمند همیشه با آن روبرو میشوند؛ یکی از این مشکلات، گرفتن تصاویر فوقالعاده در شرایط نوری کم و دومین مشکل، کمبود تواناییهای تلسکوپیک است.
اگرچه، دوربین گوشیهای هوشمند محبوب هتسند، کاسچک اعلام کرده است که همیشه جایی برای ابزار حرفهای تصویربرداری وجود دارد. وی میگوید شرکت زایس به جای تولید محصولات برای عکاسان معمولی که بیشتر دوربین گوشیهای هوشمند خود را برای عکسبرداری استفاده میکنند، روی عکاسان حرفهای، نیمه حرفهای و هنرمندانه تمرکز خواهد کرد. این بدان معنا نیست که زایس دیگر لنزهای خود را به تولیدکنندگان گوشی از جمله HMD Global نمیفروشد. این شرکت قرارداد دارد تا برای نوکیا 9.1 PureView لنز تولید کند.
بیشتر بخوانید: پیوستن اپل به گوگل و توئیتر در پروژه اشتراک گذاری دادهها
کاسچک همچنین اشاره کرد که بهترین روش برای تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند این است که به جای بالا بردن پیکسلهای دوربین خود، عملکرد این دوربینها را بالا ببرند. وی در ادامه صحبتهای خود گفت که دوربین ۶۴ مگاپیکسلی روی یک گوشی هوشمند توسط سامسونگ یک زیادهروی است و در حال حاضر استفاده از دوربین ۴۰ مگاپیکسلی هم بیش از اندازه است چرا که آن کیفیت لازم و کافی برای عکسبرداری حرفهای را در اختار کابران نخواهند گذاشت.
انتهای پیام/