او افزود: پلیس در برخورد با رانندگان متخلف و حادثهساز و کسانی که از مشروبات الکلی و مواد روانگردان استفاده میکنند بهشدت برخورد میکند.
صالحپور از توقیف خودرو به مدت ۲۱ روز در حوزه امنیت اخلاقی خبر داد و تصریح کرد: از اجرای طرحهای مشترک شبانه، حدود ۴۰ شبانهروز میگذرد و این طرح در نقاط مختلف استان در حال انجام است که رضایتمندی مردم را در بر داشته است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان تصریح کرد: تعدادی دستافزار در اختیار پلیس قرار گرفته که در شهر بندرعباس استفاده میشود و با وارد کردن شماره پلاک خودرو، تمام اطلاعات خودرو اعم از شکایت، خلافی و سرقت استعلام گرفته میشود.
صالحپور در خصوص تردد خودروهای منطقه آزاد جزیره قشم در استان و کشور اظهار داشت: طرح تردد خودروها با پلاک ملی منطقه آزاد قشم از سه سال پیش مصوب شد، اما اختلافاتی بین پلس راهور ناجا و منطقه آزاد قشم وجود داشت که باعث شد این طرح عقب بیفتد.
او افزود : با تدابیر فرماندهی پلیس راهور کشور جلسه مشترکی با منطقه آزاد جزیره قشم برگزار شد و با امضای تفاهمنامه برابر قوانین و مقررات زیرساختهای نسبی فراهم شد و این طرح بهصورت مشترک و تحت نظارت کامل پلیس، خدمات ملی و خدمات گذر موقت برای مردم استان هرمزگان و مردم جزیره قشم برقرار شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان ادامه داد: موتورسیکلتهایی که سیر مراحل قانونی را انجام دادهاند و مشکل در پرداخت هزینه پارکینگ دارند میتوانند با پرداخت فقط مبلغ ۲۵۰ هزار تومان به حساب بنیاد تعاون ناجا نسبت به رفع توقیف اقدام کنند.
صالحپور تأکید کرد: کسانی که دارای خودرو هستند برای بهروزرسانی شماره موبایل و آدرس سکونت خود به مراکز تعویض پلاک و شمارهگذاری مراجعه کنند.
او گفت: در سال جاری با ۹۰ خودرو با مشکل آلودگی، ۱۵۷ مورد شیشه دودی، ۱۲ مورد حیوانگردانی و ۳۶ مورد تخلفات پلاک در خصوص مخدوشی، نصب و تغییر وضعیت پلاک برخورد شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان تصریح کرد: در حوزه ترافیک نیز با ۳۶ راننده استفادهکننده روانگردان و ۲۸ مورد بدحجابی برخورد داشتهایم.
صالحپور با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون تصادفات منجر به فوتی ۳۲ درصد کاهش داشته است، عنوان کرد: ۶۱ درصد تصادفات منجر به فوت در شهر بندرعباس، در حاشیه بلوار رجایی ــ راهآهن ، پیامبر اعظم (ص) و علیبن ابیطالب (ع) رخ داده که توجه نکردن به جلو و رعایت نکردن حق تقدم بیشترین درصد از عوامل این تصادفات را داشته است.
او با بیان اینکه بعد از بندرعباس، شهرستانهای بندرلنگه، قشم و میناب شهرهای پرتصادف استان هستند، تأکید کرد: یکی از عوامل ترافیک، ایستگاههای مکانیزه است که تبدیل به مغازه و تخمهفروشی شده است.
صالحپور خاطرنشان کرد: برای کمتر شدن تصادفات درونشهری نیز، تقاطع بزرگراه شهید رجایی، باهنر و راهآهن زیرگذر و روگذر میشود.
او در پایان از صدور ۵۱۹ گواهینامه پایه یک، ۱۶۶ گواهینامه پایه دو و ۴ هزار و ۸۲۶ گواهینامه پایه سوم خبر داد و افزود: ۴۵ مورد گواهینامه ویژه و ۱۴۲ گواهینامه موتورسیکلت در ۴ ماهه اول سال جاری توسط پلیس راهور استان صادر شده است.
انتهای پیام /ت