سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۶ نفر در سیستان و بلوچستان مبتلا به تب کنگو شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: ۱۶ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو از ابتدای امسال تاکنون در شهرستان‌های زیر پوشش این دانشگاه شناسایی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،دکتر سیدمحمد هاشمی شهری  در کارگروه سلامت و امنیت غذایی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۱۶ نفر از ابتدای امسال تا کنون به تب کریمه کنگو در شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شدند که ۱۴ نفر از این افراد در شهر زاهدان بوده است.

وی با بیان اینکه منشا ۷۷ درصد از موارد ابتلاء به تب کنگو در زاهدان در سالجاری، واحد‌های ارائه دام غیرمجاز در ۲ منطقه این شهرستان بوده است افزود: تقویت اقدامات فوری بازدارنده در راستای فروش دام غیرمجاز در سیستان و بلوچستان ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام شناسائی کانون‌های پر خطر این بیماری گفت: در کنار تشدید فعالیت‌های نظام مراقبت بهداشت اقدامات آموزشی به صورت خانه به خانه در این کانون‌های پر خطر انجام شده است.

به گفته وی علاوه بر تمهیدات مربوط به تشخیص و درمان بیماری، مشارکت در آموزش همگانی، ارائه راهکار‌های کارشناسی و ایفای نقش نظارتی و مستشاری مهمترین وظیفه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه تب کریمه کنگو محسوب می‌شود.

هاشمی شهری اظهار داشت: درکنار تشدید نظام مراقبت، برگزاری نشست آموزشی ویژه پرستاران، پزشکان، بازدید و بیماریابی فعال از بین کارکنان کشتارگاه‌ها و شرکت‌های بسته بندی گوشت، قصابان، کارگران، دامداران و چوبداران در بلوار کشاورز و شهرک دامداران آموزش همگانی انجام شده و همچنان ادامه دارد.

وی بیان کرد: جلوگیری از کشتار غیرمجاز دام، جلوگیری از عرضه دام به صورت دوره گردی، سمپاشی صحیح و سریع کانون‌های خطر، پلاک کوبی دام‌ها، مدیریت و جمع آوری و دفع فضولات دامی، تعیین تکلیف مجموعه شهرک دامداران و مشخص کردن حدود این شهرک، بهسازی جایگاه دام با آسترکشی دیوار‌ها و حفظ شرایط قرنطینه برای ورودی دام به کشور از جمله اقدامات ضروری و فوری برای پیشگیری از افزایش موارد ابتلاء است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: دام مبتلا به تب کنگو هیچ علامتی ندارد، بنابراین بهترین راه پیشگیری از انتشار بیماری، قرنطینه ۱۰ روزه دام است چراکه دامی که یکبار مبتلا شود تا آخر عمر در مقابل این بیماری واکسینه می‌شود.

وی با بیان اینکه مجموعه‌ای از ادارات، دستگاه‌ها و ارگان‌ها در امر پیشگیری از ابتلاء مردم به بیماری دخیل هستند، تصریح کرد: شرح وظایف هریک از دستگاه‌های متولی با محوریت دامپزشکی، جهاد کشاورزی و مدیریت شهری تدوین و ابلاغ شده است.

انتهای پیام/گ

ابتلا ۱۶ نفر به تب کنگو در سیستان وبلوچستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.