تهیه و ساخت دستگاههایی که انرژیهای مختلف نظیر انرژی خورشید، انرژی هستهای و انرژی شیمیایی را به کار میگیرند نیز در حوزهٔ این شاخه از دانش است. این رشته یکی از قدیمیترین و گستردهترین رشتههای مهندسی است، مهندسی مکانیک گرایش مهندسی تبدیل انرژی، سختترین و بهترین و مهمترین گرایش مهندسی مکانیک است و از مهندسی مکانیک عمومی سختتر و مهتر و بهتر و با کاربرد علمی بالاتری است.
نانو بحث مهمی در تمام رشتهها پیدا کرده است اما باید اصول مهاجرت پذیری را در این رشته رعایت کرد و یکی از اصلیترین اصول در مهاجرت پذیری زبان قوی است که بسیار در این رشته به کار میآید.
بیشتر بخوانید: درآمد ماهانه مهندسهای برق در ایران +بازار کار گرایشهای برق
خود اشتغال بودن در رشته مهندسی مکانیک بسیار ضعیف است و مانند رشته برق و کامپیوتر قدرت خوداشتغالی بالایی ندارد. اگر وارد حوزه مکانیک میشوید به خود اشتغالی فکر نکنید و به مهاجرت یا استخدام در یک ارگان دولتی باشید. حقوق این رشته اصولا مانند مابقی رشتههاست اما اگر وارد یک ارگان خاص مثل ایران خودرو شوید، میتوانید حقوق ۱۰ الی ۱۵ میلیون داشته باشید اما یادتان نرود در این رشته حتما باید کار با نرم افزار را بلد باشید.
نرم افزار اتوکد، نرم افزار سالی ورد، نرم افزار آپوفیس جزو نرمهای افزاریهای تحلیلی مکانیکی هسستند که حتما باید این نرم افزارها را بلد باشید. لیسانس گرفتن به تنهایی برای این رشته کارساز نیست و باید حتما این رشته را مهارتی بلد باشید، زبان نیز در این رشته بسیار مهم است در این صورت میتوانید درآمد بالای ۱۰ میلیونی داشته باشید.
انتهای پیام/
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک تبدیل انرژی از یکی از دانشگاه های برتر کشور هستم. نگارنده متن آنقدر از دانش مکانیک دور بوده و اطلاعات ضعیفی دارد که نام نرم افزارهای مورد اشاره رو هم درست ننوشته. با اینکه گرایش خودم تبدیل انرژیست اما انقدر تعریف و تمجید از یک گرایش رشته مهندسی مکانیک نشان از اطلاعات پایین نگارنده دارد.
یک متن کپی شده یا شنیده شده از شخص ثالثی رو در توضیح این شغل و رشته تحصیلی بازنشر شده. دوستان متن نوشته شده رو جدی نگیرند چون فاقد اعتبار است.
دوستان این متن کاملاً درسته و به همه ی جزئیات اشاره شده فقط یه کلمه تومان اشتباه آورده شده و باید به جاش از ریال استفاده می شد
آخه وقتی حقوق ۱/۵ هست چه جوری ماهی بالا ده تومن میدن
من با اینکه لیسانس از یکی از سه دانشگاه برتر کشور گرفتم و دست به آچاری هم خوب بودم ( در این حد که جوشکاری و فلزکاری واتومکانیک هم بلدم ) و نرم افزار هم دو تا در حد دانشگاه بلدم ولی چند جا برا کار رفتم یا زنگ زدم حقوقش با کارگر ( ماهی یک و نیم ) در یک حده برای کارآفرینی هم که آدم باید قبلش یه سرمایه ای داشته باشه با این حقوق ها و هزینه های امروزی سرمایه هم نمی توان جور کرد وام هم که هیچی چون ممکنه تو فضای رقابت ، کار ساده نگیره و کمر آدم زیر وام میشکنه
فکر کنم منظور نویسنده به ریال باشه