او ادامه داد: به منظور تامین نیازهای غذایی کشور و افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی، افزایش بهره وری، صرفه جویی در مصرف آب و زمینه سازی برای ایجاد اشتغال پایدار، ارزش افزوده و صادرات، از سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تولید محصولات خیار و فلفل در فضای باز محدود و تولید در محیطهای کنترل شده (گلخانه ای) انجام خواهد شد.
رضوانی جلال اظهار داشت: به اطلاع عموم کشاورزان، تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی و فعال در زمینه تولید و عرضه محصولات سبزی و صیفی باید نسبت به برنامه ریزی جهت تغییر محیط کشت از فضای باز به گلخانه اقدام کنند.
انتهای پیام/ج