مدیر عامل انتقال خون کشور با اشاره به اینکه در سازمان انتقال خون نظام مراقبت از اهداکننده برقرار است، افزود: در سازمان انتقال خون هنگام خونگیری کوچکترین کبودی گزارش شود، در کمترین زمان این مسئله را برطرف میکنیم.
پور فتحالله تأکید کرد: با انجام مشاورههای رفتاری میتوانیم ۷۰ درصد از نگرشها را تغییر دهیم، اما تنها ۵ درصد از این افراد اقدام به اهدای خون میکنند.
بیشتر بخوانید: تشکیل کارگروه سه جانبه طرح افزایش ظرفیت پزشکی/ برخی نمایندگان امضا خود را پس گرفتند
در ادامه مراسم علی اصغر پیوندی رئیس سازمان هلال احمرکشور گفت: بهتر است یک تصمیم مشترک در سراسر کشور برای خونگیری انجام خونگیری به وسیله نیروهای داوطلب هلال احمر اتخاذ و در این زمینه آموزشهای خوبی به صورت مرحله به مرحله به افراد مدنظر داده شود.
وی افزود: اهداکنندگان سرمایههای اجتماعی هستند و در حال حاضر یک تیم از هلال احمر به وسیله سازمان انتقال خون برای انجام خونگیری از اهداکنندگان آموزشهای لازم را دیدهاند.
در ادامه مراسم هادی ایازی عضو انجمن خیرین انتقال خون گفت: باید از پتانسیل یکدیگر استفاده بهینه را ببریم و مرکز انتقال خون صدر به صورت پایلوت داوطلبان هلال احمر را آموزش دهد تا با استفاده از تجربیات کانونهای اهدای خون شهرداری، دانش و تجهیزات سازمان انتقال خون اولین مرکز مشارکتی انتقال خون بین سازمان انتقال خون و هلال احمر راهاندازی شود.
انتهای پیام/