وی ادامه داد: در مقایسه با کشور هایی که از صنایع معدنی برخوردارند ما موفقیت چشمگیری در زمینه اکتشافات نداشتیم.
سمنانی افزود : اگرچه معضل فروش محصولات و اضافه شدن تحریم فلزات وجود دارد، اما از معدود کشورهایی هستیم که در زمینه مواد اولیه و مصرف مواد معدنی، انرژی و دانش و تجربه دارای مزیت هستیم و این مزیت سبب رقابت در سطح جهانی شده است.
بیشتر بخوانید: ترخیص قطعی برخی کالاهای در گمرک مانده + سند
رییس اتحادیه حفاران با اشاره به هم افزایی جهت بهره وری کشور ادامه داد: اگر همافزایی در بنگاهها و ارگانها بیشتر شود برای کشور بهرهوری بالاتری خواهد داشت. همافزایی در داخل سبب میشود تا مزیتهای رقابتی در سطح بالاتری دیده شوند و نباید فراموش کرد که در منطقه، بازار بزرگی با جمعیت ۳۰۰ میلیون نفر وجود دارد. با یک نگاه استراتژیک این امر را باید مورد تحلیل قرار داد و با انعطافپذیری در استراتژی میتوان به هدف بزرگی نظیر توسعه بازارها دست یافت و آن را محقق کرد.
وی تامین مواد معدنی اولیه و سرمایه گذاری را از عوامل رشد این صنعت دانست و گفت :مواد اولیه نقش مهمی در قیمت تمام شده صنایع معدنی دارند و سرمایه گذاری در بخش صنایع معدنی بدون تجهیز معدن ریسک بزرگی است.
سمنانی در پایان با اشاره به اینکه در حال حاضر ما اکتشافات عمیقی در کشور انجام ندادیم افزود: اکتشاف اصلی و مقدماتی وظیفه زمین شناسی کشور است ولی بعد از آن قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد.
انتهای پیام /