پیرانی افزود: در هر شهرستان گروه های نظارتی در مراکز عرضه دام، کشتارگاهها و امامزادههای محل تردد زائران را مورد رصد و پایش قرار میدهند و در محل اداره کل در مرکز استان ایلام همچنین در کشتارگاه صنعتی هم گروه های ثابت جهت بازرسی و نظارت مستقر هستند.
وی عنوان کرد: هر گروه نظارتی متشکل از یک ناظر سلامت دام و یک روحانی برای نظارت بر نحوه ذبح و خواندن ادعیه مخصوص عید قربان بر روی دام است.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام در ادامه یاداور شد: این گروههای نظارتی با بازرسی قبل، حین و بعد از کشتار دام، اندامهای آلوده به بیماری را جدا و ضبط و از عرضه آن به خریداران جلوگیری میکنند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام تاکید کرد:برای جلوگیری از انتشار هرگونه بیماری مشترک بین دام و انسان هرگونه ذبح دام در معابر و اماکن عمومی و غیر مجاز که خطراتی را برای شهروندان ایجاد کند، ممنوع است.
وی از شهروندان خواست تا ذبح نذورات و قربانی خود را در کف خیابان و محلهای نامناسب انجام ندهند.
پیرانی اظهارداشت: سازمان دامپزشکی به عنوان متولی امنیت غذایی، سلامت و بهداشت آمادگی دارد مانند سالهای گذشته با ایجاد جایگاه های عرضه بهداشتی دام زنده در اقصی نقاط استان از ذبح غیربهداشتی دام جلوگیری کرده و خدمات مناسب را به شهروندان ارایه دهد.
انتهای پیام/با