ستاری در این مراسم از تعامل سازنده با نتیجه برد-برد سخن گفت و با اشاره به زیست بوم کارآفرینی و نوآوری اظهار کرد: خوشبختانه اهمیت و جایگاه اقتصاد دانشبنیان به دغدغهای مهم تبدیل شده است.
وی با اشاره به حمایت بخش خصوصی، از توسعه زیست بوم کارآفرینی و نوآوری، بیان کرد: سرمایه بخش خصوصی برای توسعه کسب و کارهای دانش بنیان و استارتاپی مهم و ارزشمند است و به دلیل همین اهمیت مسئولیت ما برای حمایت زیرساختی سنگینتر است.
بیشتر بخوانید: خام فروش، وابستگی را به اقتصاد تزریق میکند
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: ایجاد کارخانههای نوآوری، شتابدهندهها و مراکز نوآوری با همراهی بخش خصوصی محقق میشود و این که سرمایه گذار و کارخانهدار بخش خصوصی، از ملک و سرمایه خود برای به راه انداختن کسب و کارهای دانش بنیان و استارتاپی هزینه میکند،نشان دهنده تغیر تفکر و فرهنگ عموم جامعه است اکنون جامعه متوجه شده است که سرمایه گذاری روی ایدههای خلاقانه و بلندپروازانه جوانان منجر به ایجاد ارزش افزوده مناسب خواهد شد.
ستاری تصریح کرد: پیشگام شدن استانهای مختلف در ترویج فرهنگ اقتصاد دانش بنیان گامی ارزشمند است؛ بازگشت و ماندگار شدن استعداد برتر و نخبه به استان، بیش از کشف یک معدن خوشحال کننده است ، زیرا ارزش افزودهای که سرمایه انسانی به همراه میآورد ماندگار خواهد بود.
ستاری درباره اولویت معاونت علمی و فناوری است، گفت: اکنون فرصتی طلایی برای اشتغال فارغ التحصیلان ایجاد شده و تأکید معاونت علمی حمایت زیرساختی از رونق این زیست بوم در کشور است.
انتهای پیام/