سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیرین پلو با مرغ غذای مجالس شادی + طرز تهیه

شیرین پلو یک غذای مکمل مجالس شادی است و به تنهایی مصرف نمی‌شود و حتما در کنار غذا‌ها و برنج‌های دیگر سرو می‌شود. این مقدار برای چهار نفر در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرین پلو یک غذای مکمل مجالس شادی است و به تنهایی مصرف نمی‌شود و حتما در کنار غذا‌ها و برنج‌های دیگر سرو می‌شود. این مقدار برای چهار نفر در نظر گرفته شده است.

مواد لازم:

برنج - ۵۰۰ گرم
سینه مرغ -۴۰۰ گرم
خلال نارنج -۸۰ گرم
خلال بادام - ۱۲۰گرم
خلال پسته - ۱۲۰ گرم
هویج خلال شده -۲۰۰ گرم
شکر- ۲۰۰ گرم
گلاب - ۶۰ گرم
زعفران حل شده در آب جوش - یک دوم لیوان
روغن برای برنج - ۱۲۰ گرم
هل ساییده شده - ۸گرم
کره برای سرخ کردن مرغ -
۸۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را خیس و سپس دم می‌کنیم. طی دم کشیدن برنج، خلال‌های نارنج را سه دفعه داخل آب جوش می‌گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. به این‌صورت که آب را می‌گذاریم به ۱۰۰ درجه برسد سپس خلال‌های نارنج را داخل آب جوش می‌ریزیم تا چند دقیقه خوب بجوشد سپس آب کش می‌کنیم و آب آن‌را دور می‌ریزیم و دوباره آب را به جوش می‌آوریم و خلال‌های نارنج را داخل آب جوش می‌ریزیم ومی‌گذاریم چند دقیقه‌ای بجوشد و این کار را یک بار دیگر نیز تکرار می‌کنیم. با این کار تا حدودی تلخی خلال‌های نارنج گرفته می‌شود سپس مقداری آب، روی خلال‌های نارنج می‌ریزیم و می‌گذاریم به جوش بیاید، در ادامه شکر، هویج خلال شده، خلال بادام، خلال پسته، هل ساییده شده یا عرق هل و گلاب را به خلال‌های نارنج اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خوب بجوشد، شکر به خورد مواد برود و شربت آن غلیظ شود. در این فاصله تکه‌های مرغ را در مقداری کره تفت می‌دهیم تا خوب پخته شود (البته می‌توان سینه‌های مرغ را آب پز هم کرد) سپس همراه زعفران به مواد اضافه می‌کنیم و بعد از دم کشیدن برنج مواد را با برنج مخلوط و سرو می‌کنیم.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.