سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از سوی محققان صورت گرفت؛

کشف دریچه‌های جدیدی برای درمان افسردگی

محققان دانشگاه واشنگتن در یافته‌های جدید خود راهکار‌هایی برای درمان افسردگی را کشف کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  گروهی از پژوهشگران دانشگاه واشنگتن از کشف جدیدی مبنی بر اثرگذاری سلول‌های ترشح کننده ماده نوسیسپتین در مغز که بر تنظیم انگیزه در انسان و حیوان اثر دارد، خبر می‌دهند.

این محققان در تشریح یافته پژوهشی خود گفتند: هنگامی که موشی در آزمایشگاه از رسیدن به قندی که پشت شیشه قرار گرفته است، ناامید می‌شود در نتیجه گروهی از سلول‌ها در مغزِ او، موسوم به سلول‌های عصبیِ نوسیسپتین، فعال می‌شود و به دنبال آن  پیام رسان عصبیِ نوسیسپتین، آزاد می‌کنند.

آن‌ها معتقدند که نوسیسپتین مولکولِ پیچیده‌ای است که جلوی ترشح ماده‌ شیمیایی دوپامین را می‌گیرد، ماده‌ای در مغز که به عامل ایجاد انگیزه شناخته می‌شود.

سلول‌های عصبی نوسیسپتین نزدیک ناحیه تگمنتوم ونترال در مغز قرار دارند، ناحیه‌ای که سلول‌های عصبیِ مترشحه دوپامین هنگام فعالیت‌های لذتبخش این هورمون را آزاد می‌کنند.


بیشتر بخوانید: شربتی با قدرت یک داروی ضد افسردگی/ هوفاریقون سلامت اعصاب شما را تضمین می‌کند


یافته‌های این پژوهش در‌های جدیدی را به روی دنیای پیچیده انگیزه و پاداش باز می‌کند و به گفته پژوهشگران، این کشف می‌تواند به افراد مبتلا به افسردگی کمک کند تا انگیزه از دست رفته خود را بازیابند و برعکس، انگیزه استفاده از مواد اعتیادآور را در افرادی که به اختلال سوء‌مصرف دچارند، کاهش دهند.

داده‌های ثبت شده از فعالیت عصبی موش‌ها در این مطالعه نشان می‌دهد سلول‌های عصبی عاملِ بی انگیزگی و ناامیدی، پس از دست کشیدن موش‌ها از تلاش، بیشترین میزان فعالیت را داشته‌اند.

انتهای پیام/

راهکارهای جدید دانشمندان برای مقابله با افسردگی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.