وی بی کیفیتی واکسنها را عامل اصلی افزایش تلفات در واحدهای مرغداری اعلام کرد و گفت: تنشهای گرمایی و تاخیر در وزن گیری لاشهها در کنار افزایش تلفات موجب شد تا میزان عرضه از نظر وزنی کاهش یابد، این در حالی است که تعداد جوجه ریزی ثابت بوده است.
حجت قیمت مرغ در بازار را پیش بینی کرد و افزود: با توجه به شرایط فعلی آب و هوا پیش بینی میشود که روند کنونی قیمت تا پایان مرداد در بازار استمرار یابد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: اگر دسترسی به دارو و واکسنهای با کیفیت همچنان با محدودیتهای روبرو باشد، افزایش تلفات موجب شده تا در هر فارم ۲۰ تا ۳۰ درصد مرغ تولیدی از بین رود که این امر در کنار ازدیاد تقاضا در فصل تابستان، تعادل عرضه و تقاضا را بر هم میزند.
بیشتر بخوانید: بررسی علل گرانی مرغ/ فروش نامتعارف مرغ با نرخ بالاتر از ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار
وی درباره آخرین وضعیت بازار نهادههای دامی گفت: اگرچه عرضه نهاده هی دامی روی کاغذ نسبت به گذشته تفاوتی نداشته است، اما ارسال بار به سبب اختلاف ۷۰ تا ۸۰ درصدی کرایه با نرخ مصوب با مشکلاتی روبروست.
به گفته حجت، در گذشته نهاده خریداری شده ظرف مدت زمان ۳ روز تا یک هفته به دست مرغدار میرسد که هم اکنون ارسال بار به سبب مشکلات حمل و نقل به یک ماه افزایش پیدا کرده است که به همین خاطر تولیدکنندگان به ناچار بخشی از نهاده مورد نیاز خود را از بازار آزاد خریداری میکنند.
این مقام مسئول در پایان نرخ مصوب هرکیلو ذرت در بنادر را یک هزار و ۵۰۰ و کنجاله سویا را ۲ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هر کیلو نهاده دامی با احتساب ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومان کرایه حمل به دست مرغدار میرسد.
انتهای پیام/