سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین:

سموم باقی باقیمانده در انگور به صادرات این محصول صدمه می‌زند

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: استفاده از سموم مضر در تولید انگور و باقی ماندن آن در این محصول به سلامتی مردم و صادرات صدمه می‌زند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، بخشنده رئیس اتاق بازرگانی استان در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: کشاورزان در تولید محصول انگور از سم پنبه، لاروین و کنه استفاده می‌کنند و باقیمانده این سموم هم به مردم و هم به صادرات صدمه می‌زند.

بخشنده از صدا و سیما خواست: با ورود واطلاع رسانی در این موضوع موجب فرهنگسازی برای کاهش مصرف سم در محصولات کشاورزی شود.

او تاکید کرد: مسئولان باید با این موضوع به شدت برخورد کنند.

استاندار قزوین در این جلسه گفت: سموم مجاز و غیر مجاز شناسایی و جهاد کشاورزی آن‌ها را به دستگاه‌های متولی اعلام کند.

زاهدی ادامه داد: همه محصولاتی که صادر می‌شود قبل از تشریفات صادرات آزمایش و نتایج آن به اداره استاندارد اعلام شود تا محموله ارسال نشود که بعد برگشت داده شود.

او گفت: جهاد کشاورزی باید این موضوع را کنترل کند و سم‌های غیر مجاز اطلاع داده شود و کار‌های ترویجی نیز صورت گیرد.

استاندار با بیان اینکه از سموم مورد ارزیابی جهادکشاورزی لیست تهیه شود گفت: برنامه‌های آموزشی درباره نحوه استفاده صحیح از سموم کشاورزی با همکاری سازمان‌های جهاد کشاورزی و صدا و سیما برای کشاورزان تدوین شود .

انتهای پیام/ک

جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در قزوین 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.