وی افزود: در این کنگره بیماری های دریچه قلب، عضله قلب، نامنظمی های قلب، مشکلات عروق کرونر، پرستاری در قلب و عروق و اعمال نوین در حوزه قلب و عروق بررسی میشود.
دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق ادامه داد: نامنظمی های ضربان قلب یا آریتمی های قلبی، یکی از شایعترین بیماریها در حوزه قلب و عروق است. یکی از نامنظمی های ضربان قلب فیبریلاسیون دهلیزی است که در این مشکل، مدارهای الکتریکی در قسمت فوقانی قلب به هم میخورد و سبب ایجاد ضربان بالاتر از ۱۵۰ در دقیقه می شود . هرچه سن فرد بیشتر باشد، احتمال نامنظمی های ضربان قلب نیز افزایش مییابد.
به گفته وی افراد با سن بالاتر از ۷۵ سال حدود ۱۰ درصد نامنظمی های ضربان قلب دارند.
گفت: از شایعترین علل فیبریلاسیون دهلیزی، لخته در دهلیز چپ و ورود آن به جریان خون و سرانجام سکته مغزی است.
دبیرعلمی بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق بیان کرد: ۳۰ درصد سکتههای مغزی ناشی از نامنظمی ضربان قلب و یا به اصطلاح فیبریلاسیون دهلیزی است.
بیشتر بخوانید: مهمترین علائم بیماری قلبی در جوانان
اسلامی یادآوری کرد: داروهای ضد لخته و ضد انعقادی همچون وارفارین پیش از این مورد استفاده برای بیماران دچار نامنظمی ضربان قلب استفاده می شد که الان داروهای جایگزین نیز به بازار آمده است البته اگر فرد به روشهای دارویی جواب نداد از روش ابلیشن استفاده میشود که در این روش در اتاق آنژیوگرافی از طریق سیاهرگ ها در پای بیمار ، نقشه برداری سه بعدی از دهلیز قلب انجام می گیرد و مشکل نامنظمی ضربان قلب شناسایی و با امواج رادیویی مشکل را از بین میبریم که این روش امروز ۷۰ تا ۸۰ درصد با موفقیت همراه است.
انتهای پیام/