حجت الاسلام سلیمی افزود: یکی از معضلاتی که امروز با آن مواجه هستیم جمعیت فارغالتحصیلان بیکار و منشاء بیکاری در فارغ التحصیلان این است که عمده آنان مهارت لازم را کسب نکردند و ناآشنایی فارغ التحصیلان با یک مهارت و فن موجب می شود بعد از ورود به بازار کار نتوانند برای خود شغلی دست وپا کنند.
وی اضافه کرد: باید مسیر را به سمت فارغالتحصیلان مهارت آموز تغییر بدهیم که البته این کار شروع شده وان شاء الله سرعت بیشتری داشته باشیم.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در برنامه ششم پیشبینی کردیم ۵۰ درصد آموزشهای ما در بخشهای مختلف هم در دانشگاه و هم بخشهای دیگر به سمت آموزش مهارتی حرکت کنند که البته باید اذعان کنیم که حرکت در این زمینه با تاخیر در بحث چارچوبها، استراتژیها، تاکتیکها و برنامهها همراه است.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: مجلس این مصوبه را داشته البته در بخشهایی از آیین نامهها و تخصیص اعتبارات با کندی مواجهیم که با پیگیریهای ویژه، حرکت جدیدی در این رابطه شروع و گامهایی نیز برداشته شده، اما راضی کننده نیست چرا که ما باید حتما به ۵۰ درصد مهارت برسیم.
نماینده مردم دلیجان ومحلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هفته گذشته در مجلس جلسهای با حضور معاونان وزیر کار و مجموعه معاونان وزرای بهداشت، درمان علوم و دیگر مسئولان داشتیم و امید ما این است که در آموزشهای فنی حرفهای یک جنبش وحرکت جهشی را انشاء الله شاهده باشیم.
انتهای پیام / ج