سرتیپ «عزیز راشد» کارشناس نظامی یمنی به المسیره گفت: پهپادها به میزان زیادی به حملات متجاوزان پاسخ میدهند و این بدان معناست که یمنیها از تواناییهای علمی و فناوری نظامی برخوردار شدهاند و آنان هم اکنون دارای تعداد زیادی پهپاد و موشک هستند که میتوانند جنگ نظامی را در دو جنبه راهبردی و بازدارندگی به پیش ببرند در نتیجه ما توانایی ادامه جنگ را داریم و میتوانیم ضربات مهلکی به دشمن بزنیم. ضربات رزمندگان یمنی باعث خنثی سازی طرحهای نظامی دشمن میشود و جلوی حملات هوایی را به یمن با استفاده از این پایگاهها میگیرد.
وی ادامه داد: حملات ما به پایگاههای نظامی، بسیار مهم است زیرا مواضع دشمن را هدف قرار میدهد. با وجود حضور نیروهای خارجی در عربستان و رسیدن پانصد نظامی آمریکایی آموزش دیده و حضور کارشناسان موشکهای پاتریوت در عربستان، اما یمنیها همچنان به حملات پهپادی خود به عمق خاک سعودی ادامه میدهند این بدان معناست که فناوری پهپادی یمنیها پیشرفته شده است و آنان توانستهاند پهپادهایی بسازند که حتی رادارهای آمریکایی نیز نمیتوانند این پهپادها را رصد کنند و این یک پیشرفت ویژه است که در تاریخ جنگها به جز در یمن رخ نداده است. پیشرفت نظامی یمنیها باعث شده است که موشکهای پاتریوت بی ارزش شوند. یمن امروز در منطقه به یک طرف مؤثر تبدیل شده است.
عزیز راشد درباره انتشار خبرهایی مبنی بر اینکه پایگاه هوایی ملک خالد به طور کامل فلج شده است و سعودیها در حال انتقال بسیاری از تجهیزاتِ این پایگاه هستند، گفت: بخشی از تجهیزات نظامی این پایگاه در حال انتقال به جاهای دیگر است. سعودیها نمیخواهند به این موضوع اذعان کنند و میکوشند برخی از سربازان و افسرانشان را به این پایگاه گسیل کنند تا بگویند عربستان در این پایگاه حضور دارد و آمریکا حامی عربستان است، اما آمریکا نمیتواند از سعودیها در برابر حملات رزمندگان یمنی حمایت کند.
راشد درباره مخالفت ترامپ با مصوبه کنگره در خصوص منع فروش سلاح به عربستان و امارات و اردن گفت همه میدانند تجاوز به یمن از آمریکا آغاز شد و زمانی که حمله به یمن اعلام شد از آمریکا شد و عادل الجبیر، وزیر خارجه وقت عربستان آن را اعلام کرد و باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا از این تجاوز حمایت کرد. چرا عربستان جنگ علیه یمن را از ریاض یا از برخی دیگر از کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس اعلام نکرد بلکه از واشنگتن اعلام کرد؟ دلیلش آن است که عامل اصلی تجاوز به یمن آمریکاست.
این کارشناس در پایان تاکید کرد یمنیها با کسب این فناوری نظامی باعث سردرگمی آمریکاییها شدهاند و سلاحهای آمریکا قادر به رهگیری پهپادها و موشکهای یمنی نیستند. این بدان معناست که یمن به دانش نظامی و توانایی شناسایی دشمن دست یافته و این یک پیشرفت بزرگی است و تسلیحاتی که آمریکاییها به آنها افتخار میکنند بیارزش شده است. یمنیها قادرند از سدهای نظامی آمریکاییها مانند پاتریوت و موشکهای تاد عبور کنند و اماکن حساس دشمن را هدف حملات خود قرار دهند.
طی چند ماه گذشته، حملات پهپادی یا موشکی به فرودگاههای مناطق جنوبی عربستان سعودی شامل جازان، نجران و عسیر، افزایش یافته و با آنکه عربستان سعودی از سامانههای آمریکایی پاتریوت بهره میبرد، موفق نشده با حملات یمن مقابله کند.
انتهای پیام/
سرباز هایی که در ارتش آمریکا هستن از مرگ می ترسند
آنها خود می دانند که حریف جماعت شیعه علی نخواهند شد .
عربستان به امریکا پول میدهد بابت سلاح های از رده خارج امریکایی .....
چقدر عربستان بدبخت است .......