وی در این خصوص با بیان این مطلب که ستاد هیرکانی در سازمان جنگلها برای مقابله با آفت شب پره شمشاد و طرح جایگزینی برداشت از جنگلها تشکیل شده است، گفت: برای مقابله با این آفت، اقدامات خوبی در سه استان شمالی صورت گرفته و روند کار رضایت بخش است.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه جوانههای نوظهور در شمشادستانها مشاهده و کارشناسان امیدوار شده اند، افزود: با شیوههای مختلف توزیع و تکثیر بذری، قلمه ای، نونهالی و زایشهای طبیعی به دنبال حفظ اینگونه ارزشمند هستیم.
آقایی با بیان اینکه براساس برنامه ششم مکلف هستیم تا پایان سال جاری طرح جایگزین بهره برداری از جنگلها عملیاتی شود، افزود: با دانشگاههای منابع طبیعی و کشاورزی ساری و گرگان به عنوان مشاور، قرارداد منعقد شد تا اقدامات کارشناسی برای جایگزینی طرح برداشت از جنگلها را ارائه کنند.
وی در رابطه با حفاظت جنگلهای شمال تصریح کرد: برگزاری مناقصه در حال انجام است و جنگلبانان و قرقبانهای مورد تأیید در این مناقصه بکارگیری خواهند شد.
آقایی با اعلام اینکه اگر مسؤلان کشوری و استانی دستور ترک تشریفات مزایده را صادر کنند میتوانیم راحتتر اقدام کنیم، تاکید کرد: شرکتهای برنده مناقصه موظف هستند درقبال حفاظت از عرصهها پاسخگو باشند و اگر درختی قطع شود با شرکتهای متخلف برخورد قانونی خواهد شد.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه یک میلیون و ۵۰ هزار هکتار از جنگلها تحت حفاظت قرا دارند، اعلام کرد: در نظر داریم کل جنگلهای شمال که حدود دو میلیون و ۵۰ هزارهکتار میباشد را تحت حفاظت قرار دهیم تا عرصه بر قاچاقیان تنگ شود.
انتهای پیام/ز