وی کاهش وزن گیری لاشهها ناشی از تنشهای گرمایی و کشش بازار در فصل تابستان را دلیل اصلی رشد قیمت مرغ در بازار اعلام کرد و افزود: با توجه به کمبود عرضه مرغ پیش بینی میشود که نوسان ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومانی قیمت در بازار استمرار یابد.
حجت میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری را مناسب دانست و گفت: با توجه به آنکه حجم مناسب تولید، نوسان شدیدی را برای بازار مرغ متصور نیستیم.
بیشتر بخوانید: بررسی علل گرانی مرغ/ فروش نامتعارف مرغ با نرخ بالاتر از ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین وضعیت بازار نهاده های دامی بیان کرد: اگرچه حواله برای عرضه نهاده دامی به اندازه کفایت صادر می شود، اما ارسال بار کماکان با مشکلاتی روبروست که اگر متولیان امر، موضوع را پیگیری نکنند، بدون تردید مشکلات حمل و نقل چالش جدی برای تولیدکننده و مصرف کننده ایجاد می کند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال صنعت گرفتار تاخیر در ارسال نهاده های دامی است، گفت: با وجود آنکه مرغداران قبل از تحویل نهاده دامی، پول را به حساب تجار واریز می کند، اما واردکنندگان با گذشت چند ماه حساسیتی نسبت به ارسال کالا ندارند که این امر تولیدکنندگان را در تامین ذرت و کنجاله سویا مورد نیاز با چالش هایی روبرو کرده است.
حجت نرخ مصوب هرکیلو ذرت در بنادر را یک هزار و ۵۰۰ و کنجاله سویا را ۲ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هر کیلو نهاده دامی با احتساب ۲۵۰ تومان کرایه حمل به دست مرغدار میرسد.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه برخی هزینههای بلندمدت واحدهای مرغداری نسبت به بلندمدت ۲.۵ تا ۳ برابر رشد داشته است، تصریح کرد: اگر مسئولان ستاد تنظیم بازار در قیمت تمام شده تولید و اعلام نرخ مصوب، توجهی به این امر نداشته باشند، بدون تردید تجهیز و نوسازی واحدهای مرغداری با چالشهایی روبرو میشود که در افزایش تلفات و بیماریها تاثیر گذار است چرا که تولیدکننده از محل فروش مرغ، سود لازم را برای تعمیرات واحدهای خود ندارد.
انتهای پیام/