او افزود: خودروهای گذر موقت برابر دستورالعمل صادره اگر از کشور امارات وارد کشور شده باشند، حداکثر یک ماه اجازه تردد دارند که این مدت تمدید نمیشود. از سوی دیگر این خودروها اگر از کشور افغانستان یا کشورهای حوزه خلیج فارس به جز امارات وارد کشور شوند دو ماه اجازه تردد دارند که این مهلت نیز قابل تمدید نیست.
به گفته رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا خودروهایی که از سایر کشورها و از جمله کشورهای اروپایی وارد کشور شوند نیز ۳ ماه اجازه تردد داشته و سه ماه دیگر نیز میتوانند در صورت احراز شرایط لازم در کشور تردد داشته باشند و تمامی این خودروها پس از پایان مهلت باید از کشور خارج شوند.
او با اشاره به این که تنها افرادی که این خودروها را وارد کشور میکنند اجازه تردد با آنها را دارند افزود: هیچ فرد دیگری اجازه رانندگی با این خودروها را ندارد و با فرد متخلف برخورد میشود.
رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا تأکید کرد: این خودروها در صورتی که در پایان دورهای که مجوز تردد دارند از کشور خارج نشوند کالای قاچاق محسوب شده و پلیس ضمن توقیف خودرو فرد متخلف را به مراجع قضایی معرفی میکند.
او گفت: در عین حال خودروهای متقاضی پلاک گذر موقت از هر مرزی که وارد کشور میشوند باید در اولین مرکز پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرزی پلاک گذر موقت بگیرند و پس از آن اجازه تردد در کشور را دارند. در غیر این صورت این خودروها توسط پلیس توقیف و امکان تردد نخواهند داشت.
سرهنگ علی محمدی با اشاره به اینکه برخی افراد سودجو با سوء استفاده از آگاهی نداشتن شهروندان نسبت به فروش خودروهای گذر موقت با ترفندهای مختلف اقدام میکنند، افزود: شهروندان آگاه باشند که به هیچ عنوان این خودروها قابل خرید و فروش نیستند و این افراد کلاهبردار بوده و قطعاً خریدار با ضرر مالی مواجه خواهد شد.
انتهای پیام/
شما خودت داشته باشی پراید سوار میشی