وی با اشاره به اینکه امروزه تجهیزات پزشکی به وسیله هیئت امنای ارزی خریداری شده است، ادامه داد: تأمین تجهیزات بیمارستانهای دندانپزشکی ویژه بیماران خاص یکی از اولویتهای وزارت بهداشت محسوب میشود و اکنون ۷۵ مرکز در سراسر کشور آماده ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران خاص و صعبالعلاج است، اما هنوز به طور کامل راهاندازی نشده و تنها ۴۰ مرکز، خدمات دندانپزشکی ارائه میدهند.
رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در آینده نزدیک ۱۹ مرکز دندانپزشکی ویژه بیماران خاص به طور کامل راهاندازی میشود، تأکید کرد: امسال یکی از اولویتهای وزارت بهداشت تأمین داروهای حوزه دندانپزشکی است و کارپول داروهای استراتژیک و خاص در وزارت بهداشت تعریف شده است و تلاش کردیم که کارپول را به مدت ۶ ماه در انبارهای کشور ذخیره کنیم تا مشکلات سال گذشته ایجاد نشود.
رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت با اشاره به تأمین مواد اولیه و مسائل دندانپزشکی در کشور گفت: در حال حاضر ۶۷ قلم تجهیزات دندانپزشکی به وسیله هیئت امنای ارزی خریداری شده است و در اختیار دانشگاهها قرار میگیرد.
صادقی یادآوری کرد: باید سعی کنیم تا پرداختیها از جیب مردم کاهش پیدا کند و خدمات دندانپزشکی در دسترس مردم قرار بگیرد.
در ادامه مراسم کرمانچی معاون فنی مرکز مدیریت پیوند بیماریها گفت: خوشبختانه اورژانس دندانپزشکی در نوروز امسال از پیشرفت صد درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار بوده است به طوری که ۴۰ مرکز شبانه روزی، خدمات دندانپزشکی به مردم ارائه میدهد که این خدمات جدا از خدمات حوزه سلامت نیست و باید کیفیت درمان و تعرفه خدمات ویژه بیماران خاص مناسب باشد.
معاون فنی مرکز مدیریت پیوند بیماریها افزود: در بسیاری از استانها مراکز دندانپزشکی ویژه بیماران خاص راهاندازی شده است و برخی از افرادی که مبتلا به عارضه صعب العلاج هستند نیازمند بیهوشی جهت دریافت خدمات دندانپزشکی هستند.
کرمانچی گفت: بسته بیماران صعب العلاج در حوزه دندانپزشکی باید تقویت شود و یکی از اولویتهای کاری ما این است که نظارت دقیقتری بر خدمات انجام دهیم تا در زمینه تعرفهها به مردم اجحاف نشود.
معاون فنی مرکز مدیریت پیوند بیماریها یادآوری کرد: کمبود دارو و تجهیزات معضلاتی را برای کشور ایجاد کرده است که میتوانیم با تلاش بیشتر از این شرایط عبور کنیم.
انتهای پیام/