همچنین این شرکت از تمامی مالکان خودرو و موتور سیکلتها درخواست کرد حداقل تا پایان تیرماه یک بار با کارت سوخت شخصی خود سوختگیری کنند تا از صحت عملکرد کارت سوخت اطمینان حاصل شود.
اما به دلیل اینکه چند سالی، کارت سوخت کنار گذاشته شد، کارت برخی از مالکان خودرو مفقود شد یا رمز آن به فراموشی سپرده شد.
مالکانی که کارت سوخت آنها مفقود شده باید برای صدور کارت المثنی فرایند اداری خاصی را طی کنند که برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت است.
اشخاص حقیقی: بر این اساس مالک یا وکیل قانونی آن باید با در دست داشتن مدارک هویتی مالک خودرو و وسیله نقلیه به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.
اشخاص حقوقی: معرفی نامه رسمی از سازمان یا شرکت مربوطه با امضا و مهر مجاز به همراه داشتن مدارک هویتی، دارندگان وکالتنامه معتبر قانونی میتوانند با ارائه مدرک شناسایی معتبر شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند و یا گذرنامه نسبت به اخذ خدمات موردنیاز اقدام کنند، خودروهای لیزینگی اسناد و مدارک در اختیار استفاده کننده خودرو شامل کارت خودرو ملاک عمل است.
مدارک شناسایی وسیله نقلیه: کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه یا بنچاق محضری به همراه بیمه نامه شخص ثالث معتبر.
تکمیل فرم تعهدنامه در دفاتر پلیس + ۱۰، واریز مبلغ ۱۰۰ هزار ریال در دفاتر پلیس +۱۰ و اخذ رسید ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت المثنی از دیگر کارهای است که مالکان برای دریافت کارت سوخت المثنی باید انجام دهند.
منبع:میزان
انتهای پیام/