لاریجانی در این دیدار تصریح کرد: سیاست جمهوری اسلامی همیشه حمایت از مردم مظلوم فلسطین بوده و مساله فلسطین را با حساسیت تام پیگیری میکند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از اینکه تا پیش از این ارتباط برخی کشورهای اسلامی با اسرائیل پنهانی بود اما امروز به صورت علنی عنوان کرد: با این حال آنها در پروژههای دیگر خود همچون سوریه و عراق ناموفق بودند که در موضوع فسلطین نیز این گونه خواهد بود؛ چرا که ظرفیت امروز گروههای فلسطینی و حزبالله با گذشته قابل مقایسه نیست.
وی در ادامه با بیان این مطلب که آمریکایی ها در تحریم ایران چیزی کم نگذاشتند، اظهار کرد: آنها قصد داشتند صادرات نفت ایران را به صفر برسانند و در داخل کشورمان تنش ایجاد کنند اما در هیچ یک موفق نبودند و حتی این توطئهها باعث اتحاد بیشتر میان گروههای مختلف سیاسی شد.
لاریجانی همچنین پروژه «معامله قرن» را از ابتدای آن شکستخورده دانست و افزود: غیر از چند کشور مرتجع عربی هیچ کشوری این موضوع را جدی نگرفت، به خصوص که ترامپ که نقطه ضعف وی نگاه بازاری به حوزه سیاست خارجی است، وضعیت موجهی در عرصه بینالملل ندارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه ایران حمایت از فلسطین را واجب اسلامی می داند، خاطرنشان کرد: باید مسیر مقاومت را دنبال کرد و این تنها راه ایجاد پشیمانی در دشمنان فلسطین است.
صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران و مشورت با مسئولان جمهوری اسلامی، گفت: امروز منطقه در شرایط حساس و دشواری به سر میبرد لذا باید سطح همگرایی خود را افزایش دهیم و مانع از نفوذ اسرائیل و آمریکا در منطقه شویم.
نایب رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به چارچوبهای پروژه آمریکایی «معامله قرن» اظهار داشت: ایده کلی این پروژه، حل و فصل مسأله فلسطین به نفع اسرائیل است ضمن اینکه آنها نمیخواهند قدس پایتخت فلسطین باشد.
وی ادامه داد: همچنین آمریکا و اسرائیل برنامهای برای برچیدن شهرکهای کرانه باختری ندارند و همواره موانعی بر سر راه تشکیل دولت فلسطینی قرار می دهند.
العاروری درباره وضعیت فلسطینیان مهاجر بیان داشت: آمریکاییها قصد دارند حق فلسطینیان در بازگشت به میهنشان را سلب کرده و کاری کنندکه آنها در همان کشوری که هم اکنون در آن به سر میبرند برای همیشه مستقر شوند، همچنین هدف دیگر آنها از این پروژه، بازآرایی منطقه است که به همین منظور مسیر اختلاف افکنی میان شیعه و سنی را در پیش گرفتند اما موفق نشدند.
نایب رئیس دفتر سیاسی حماس در پایان درباره اقدامات حماس در مقابله با پروژه «معامله قرن» خاطرنشان کرد: مهمترین مسأله برای ما ایجاد وحدت میان گروههای فلسطینی است و برای هرگونه رویارویی با این پروژه آمادگی داریم و ماه همیشه در کنار ایران به عنوان محور مقاومت خواهیم بود و در مقابل توطئه های امریکا و اسرائیل علیه ملت ایران جبهه واحد هستیم.
انتهای پیام/