سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ۱۱ درصد جمعیت کشور از بیماری دیابت رنج میبرند و سالانه یک درصد به این جمعیت اضافه میشود. بیماران دیابتی در طول روز مدام باید قند خون خود را چک کنند و بر اساس میزان قندخون، مواغذایی مصرف کنند و در صورت افزایش قند خون، دارو مصرف کنند تا گرفتار عوارض بیماری و حتی در مواردی گرفتار کما نشوند.
در خانه و محل کار یک دیابتی به ویژه مبتلایان به دیابت نوع یک دستگاه تست قند خون وجود دارد. این دستگاه، نوار تست دارد که یک بار مصرف است و پس از اتمام بستههای ۵۰ تا صد عددی آن باید دوباره بسته جدید خریداری کرد. این روزها اخباری از افزایش قیمت نوار تست قندخون از بیماران دیابتی به دست ما رسیده است و بیماران زیادی از این افزایش قیمت گلایه داشتند؛ در برخی موارد هم شاهد افزایش چندبرابری قیمت نوار تست قندخون بودیم.
به سراغ سخنگوی سازمان غذا و دارو رفتیم تا موضوع افزایش قیمت نوار تست قندخون را پیگیری کنیم.
واردات نوار تست قند خون با ارز نیمایی و آزاد انجام میشود
شهرام شعیبی، سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان، با بیان اینکه ارز دولتی به نوار تست قندخون تعلق نمیگیرد، گفت: نوار تست تشخیص میزان قندخون جزو تجهیزات پزشکی محسوب میشود و اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو بر قیمت آن نظارت میکند و قیمتها طبق آئیننامه تعیین شده است.
وی با بیان اینکه نوار تست قندخون برندهای مختلف در بازار موجود است، ادامه داد: قیمت این نوارها با یکدیگر متفاوت است و بستگی به نرخ دلار آن تفاوت قیمت بین محصولات وجود دارد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: نوار تست قندخون با ارز نیمایی یا آزاد وارد کشور میشود و قیمت این تجهیزات پزشکی تابع نوسانات نرخ ارز است.
انتهای پیام/
من ماهانه ۳ بسته ۵۰ عددی استفاده میکنم قیمتش ۷۰ هزار تومان هست با این وضع گرونی اقتصاد واقعا جواب گو نیستم ممنون می شوم صدای ما رو به مسولین برسونید