وی با اشاره به تشکیل ستاد تسهیل در وزارت صمت برای رفع مشکلات تولید، ادامه داد: به پیشنهاد وزارت کشور و وزارت صنعت معدن و تجارت کارگروهایی برای رفع موانع تولید و تسهیل این فرایند و همچنین توانمندسازی تولید استانها در شورای عالی هماهنگی اقتصادی تشکیل شده است.
نهاوندیان در ادامه با اشاره به اینکه تولیدکنندگان نباید برای انجام کارهای اداری خود و اخذ مجوزهای مربوطه به مراکز استانها و بویژه تهران مراجعه کنند، تصریح کرد: این روند باید در استان مربوطه صورت گیرد تا از این رو مانعی برای فعالیت واحدهای تولیدی بوجود نیاید.
معاون اقتصادی رئیس جمهور افزود: اهدافی برای تحقق رونق تولید بصورت گسترده و به تفکیک بخشهای مختلف در سازمان و بخشهای پیشران در معاونت اجتماعی معین شده است.
نهاوندیان با بیان اینکه طرحهای تشویقی مختلفی از جمله معافیتهای بیمهای تا مالیاتی و ... برای تولیدکنندگان در راستای رونق تولید در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: طی بررسیهای انجام شده به این نتیجه رسیدیم که محیط کسب و کار بیش از مشوقهای مالی دارای اهمیت است و باید با حذف بروکراسیهای اداری یا همان کاغذ بازیها در جهت تسهیل و ترقی فضای کسب و کار قدم برداریم.
بیشتر بخوانید: عبور از مشکلات اقتصادی زیر سایه انسجام ملّی
وی یادآوری کرد: مسائل مرتبط با محیط کسب و کار در کشور در حال حاضر از جمله اولویتهای معاونت اقتصادی ریاست جمهوری است که با تصمیمات اتخاذ شده امیدواریم شرایط بهتری در این عرصه بوجود آید.
نهاوندیان با اشاره به اینکه فشار تحریمها بر روی ذخایر ارزی کشور است، تصریح کرد: در چنین شرایطی یکی از مهترین فاکتورها سر و سامان دادن به سبد صادراتی غیر نفتی کشور است و این بحث باید توسط فرهیختگان پیگیری و عملی شود.
معاون اقتصادی رئیس جمهور در پایان اظهار کرد: زمانی به ایران بهتر خواهیم رسید که همه دست در دست هم داده و برای پیشرفت کشورمان در کنار تولیدکنندگانی که عامل اصلی بی اثر کردن تحریمها هستند حرکت کنیم و بجنگیم.
انتهای پیام/
متخصص باید دلسوز باشد