وی گفت: همچنین هدف از این تفاهمنامه ارائه آموزشهای مهارتی کارآفرینی در راستای کمک به رونق بازار و کسب و کار مددجویان است.
مدیرکل فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اداره کل تنها حوزهای است که میتواند گواهینامه بین المللی مهارت را صادر کند، افزود: افراد با دریافت گواهینامه فنی و حرفهای در بخشهای روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت میتوانند در حرفههای خاص بیمه شوند و در صورت رسیدن به سن و شرایط بازنشستگی از مزایای آن برخوردار خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی کمیته امداد توانمندسازی برای ایجاد اشتغال است، بیان کرد: اجرای طرحهای اشتغال این نهاد به صورت کارشناسایی شده تا مرحله اجرا دنبال میشود.
اولیایی مهمترین اهداف این تفاهمنامه را توسعه آموزشهای مهارتی، کمک به ارتقای شاخصهای کیفیت سطح زندگی مدددجویان، استفاده از ظرفیت هر ۲ دستگاه برای اجرای بهتر دورهها و بستر سازی اشتغال و انجام نیاز سنجی در ارتباط با نوآوری و کارآفرینی در حرفههای مرتبط با مدد جویان برشمرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: سالگذشته ۶ هزار و ۷۰۰ نفر در رشتههای مختلف با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای، دانشگاه و مراکز خصوصی این استان در کلاسهای آموزشی شرکت کردند.
سید مهدی عبادی افزود: همچنین سال گذشته از ۱۲۰ طرح بازدید شده توسط کارشناسان دفتر مرکزی حتی یک طرح انحراف نداشته و همه طرحها به صورت عملیاتی اجرا شده است.
وی در زمینه طرحهای اشتغال روستایی نیز گفت: سه گروه در سطح استان از طرحها بازدید کردند که با کمترین انحراف اجرا شده بود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی بیان کرد: سال گذشته ۵۰ هزار خانوار در قالب طرح تبصره ۱۴وارد چرخه حمایتی این نهاد شدند و هم اینک مستمری دریافت میکنند.
بر اساس این تفاهمنامه تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفهای مشاوره و هدایت آموزشی مهارت آموزان معرفی شده از طرف کمیته امداد، تهیه و تدوین استانداردهای آموزشی و شایستگی شغلی طبق ضوابط سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، برگزاری دورههای آموزشی رایگان (عرضه محور) جهت ارتقای مدد جویان، تامین مربی، ارزشیابی و صدور گواهینامه مهارت و ... است.
همچنین براساس این تفاهمنامه تعهدات کمیته امداد امام خمینی (ره) شناسایی و معرفی جامعه هدف به فنی و حرفه ای، آینده پژوهی و اعلام نیازهای آموزشی مهارتی مددجویان به فنی و حرفه ای، تامین هزینههای آموزشهای سفارش محور، تامین ۳۰ درصد از هزینههای اجرای آموزشهای مهارتی از محل منابع اعتباری و پرداخت هزینه ثبت نام و آزمون به فنی و حرفهای است.
انتهای پیام/ع