براساس بندهای این بخشنامه، امور مربوط به پژوهانه اعضای هیئت علمی برعهده پژوهشگاه است و مرجع بررسی و تشخیص ضرورت و صلاحیت راهاندازی نشریه، معاونتهای موضوعی هستند پایش و اعتبارسنجی نشریات علمی، صدور و لغو مجوز و امور زیرساختی نشریات علمی نیز برعهده پژوهشگاه است.
طبق این بخشنامه، فرصتهای مطالعاتی پس از تأیید معاونتهای موضوعی برحسب سیاستهای مربوطه، امور مربوط به تشویق مقالات، صدور مجوز برگزاری همایشهای علمی ملی و بینالمللی پس از تأیید معاونتهای موضوعی و صدور مجوز برای شرکت در همایشهای بینالمللی برعهده پژوهشگاه است.
همچنین امور طرحهای برون دانشگاهی، کمیسیون انتشارات علمی و امور کتابخانه ها، امور کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه و امور مربوط به برگزاری و شرکت در جشنواره ها، مراسم هفته پژوهش و نمایشگاههای دستاوردهای پژوهشی برعهده پژوهشگاه است.
بر اساس این بخشنامه امور طرحهای تحقیقاتی غیر از پایاننامه که توسط اساتید (به عنوان پژوهشگر) در قالب طرحهای درون دانشگاهی ارائه میشوند، از فعالیتهای پژوهشگاه تعریف میشود و ارزیابی طرحهای تحقیقاتی دانشجویی برعهده باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است.
در این بخشنامه تأکید شده است: امور تألیف کتب درسی برعهده معاونتهای موضوعی است، اما تألیف کتب علمی غیردرسی برعهده پژوهشگاه خواهد بود.
براساس بندهای این بخشنامه تأسیس و عضویت در انجمنهای علمی اساتید برعهده معاونتهای موضوعی است؛ انجمنهای علمی دانشجویی جزو فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تعریف میشود و با توجه به اینکه برنامه علمی به دبیرخانه پایش واگذار شده و دبیرخانه پایش در پژوهشگاه مستقر است، بحث قطبهای علمی به پژوهشگاه واگذار میشود. همچنین شرکت در workshopهای تخصصی داخل کشور و برگزاری آن برعهده پژوهشگاه و دبیرخانه پایش است.
همچنین تمامی امور رسالهها و پایاننامههای دانشجویی برعهده معاونتهای موضوعی بوده و امور مربوط به مسابقات علمی برعهده باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است.
انتهای پیام/